• Eigen Foto

Ervaar koken op inductie tijdens de Midzomermarkt Meerwijk

HAARLEM Zaterdag 22 juni van 10.00 TOT 16.00 uur is de Midzomermarkt in Meerwijk. Gemeente Haarlem staat met een duurzame kraam op de markt voor ontmoetingscentrum Da Vinci. Mensen kunnen hier advies krijgen over energiezuinig, comfortabel en duurzaam wonen. Bezoekers kunnen ook ervaren hoe koken op inductie werkt. Room for Food verzorgt kookdemo's en bakt samen met kinderen pannenkoeken. Kom gezellig langs en bak of eet gratis een pannenkoekje mee!

 Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket is in de kraam aanwezig om Haarlemmers (gratis) verder te helpen met al hun vragen over woningisolatie, energie opwekken, duurzaam verwarmen, aardgasvrij wonen, subsidies- en financieringsleningen en energiebespaartips.

Kom langs en ervaar zelf hoe makkelijk koken op inductie is. Zo kun je beleven dat soep op inductie snel aan de kook wordt gebracht. En kinderen kunnen feestelijke pannenkoeken bakken met beslag in vier kleuren! De duurzame kraam staat voor ontmoetingscentrum Da Vinci, Leonardo Da Vinciplein 73.