• Aangeleverd
  • 17.06.2018. Cycling Zandvoort 2018. Foto: Chris Schotanus/Essay produkties

    Chris Schotanus / Essay produkties

E-Bikes testen op Circuit Zandvoort

ZANDVOORT Tijdens Cycling Zandvoort op zondag 16 juni kunnen er op het Circuit e-bikes getest worden. Mensen uit de wijde omgeving die interesse hebben een e-bike aan te schaffen kunnen deze fietsen testen. Zo kan men goed bepalen welk merk en type fiets het beste bij persoonlijke wensen en gebruiksinzet past. Ook de ANWB is met een stand vertegenwoordigd op het evenement, om haar leden en overig publiek van gedegen informatie betreffende E-bikes te voorzien.

Het E-Bike testpaddock valt in weekeinde van Cycling Zandvoort. Niet alleen E-bikes kunnen getest worden, er is ook een 6 uurs-en een 24 uursfietsrace op het Circuit. Opgeven daarvoor is nog mogelijk. Teams proberen daar in estafettevorm zoveel mogelijk afstand af te leggen. Ook zal de Tri Grand Prix Triathlon het Circuit aan doen, en zullen haar deelnemers op supersonische fietsen over Circuit Zandvoort snellen.

Het E-biketestpaddock is zondag 16 juni vanaf 10.00 uur gratis toegankelijk. Informatie staat ook op www.cyclingzandvoort.nl.