• Herrie Film & TV

Burgemeester Jos Wienen in programma De Publieke Tribune

HAARLEM Burgemeester Jos Wienen is zondag 21 april te gast in het Human-programma De Publieke Tribune. De vijfde aflevering heeft als onderwerp 'Krijg ik voldoende bescherming?' en zal om 17.15 uur te zien zijn op NPO 2.

KRIJG IK VOLDOENDE BESCHERMING? De Publieke Tribune, het acht-delige televisieprogramma van Human is een vragenuur over essentiële zaken die iedereen kan raken. In de vijfde aflevering van De publieke tribune buigen ze zich over de vraag 'Krijg ik voldoende bescherming?' Een betrokken publiek op de tribune en Coen Verbraak stellen de vragen aan een panel bestaande uit: Jos Wienen (Burgemeester Haarlem), Fred Teeven (oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie) en Geert-Jan Knoops (lead counsel voor het Internationaal Strafhof in Den Haag). De luisteraar van de vijfde aflevering is Jitske Kramer, corporate antropoloog.

Wie als mee wil praten in De Publieke Tribune kan zich opgeven voor de opnames. Deze vinden donderdag 18 april plaats. Meer informatie is te vinden via de website van het programma.