• Bo Saris was voorheen bekend als Boris, winnaar van Idols.

    Eigen Foto

Bo Saris op paaseditie Soulfood

HAARLEM De eerste vier edities van SoulFood in De Lichtfabriek (Minckelersweg 2) verkochten geheel uit en waren een groot succes. En met de namen die zondag 21 april op de bill staan, ziet het er naar uit dat ook de paaseditie een knaller wordt. DJ Dave Leatherman en Bo Saris zorgen voor de muziek en Haarlems' nieuwe restaurant Krachtstroom schotelt de gasten op Pasen gerichte fingerfoods aan.

SoulFood is een 'Feelgood' zondag- namiddag evenement waarbij de Lichtfabriek wordt omgetoverd tot nachtclub en wordt ingevuld door gerenommeerde dj's, Live muziek en iedere maand een ander restaurant uit de regio. Dit keer is dat Haarlems' nieuwste restaurant Krachtstroom, dat 16 april geopend wordt. Alle gasten worden zoals altijd verwelkomd met een welkomstdrankje. Naast een uitgebreid assortiment wijnen en reguliere dranken wordt ieder evenement voorzien van een breder aanbod: deze keer naast Champagne- en Cocktailbar ook een Scroppino bar.

De live artiest van deze editie is Bo Saris. Al sinds zijn kennismaking met het grote publiek in 2003 (toen als Boris, winnaar van Idols) staat hij bekend om zijn intens soulvolle sound en zijn overduidelijke liefde voor alles wat black music te bieden heeft. SoulMotion, de nieuwe huisband van SoulFood zal hem muzikaal ondersteunen.

Gerenommeerde dj's die worden geboekt worden uit hun comfortzone gehaald, door in plaats van dancemuziek alleen maar soul-, funk- en discomuziek te draaien. Headliner van deze editie is dj Dave Leatherman (René van der Weijde) die in 1993 doorbrak met het bekende nummer 'Atlantic Ocean - Waterfall', dat in meer dan 30 landen de top 10 haalde en wereldwijd 30 miljoen exemplaren verkocht. Naast Dave Leatherman staan ook de FunkSoulBrothers achter de draaitafels.

De vijfde editie van SoulFood vindt plaats op zondag 21 april van 15.00 tot 21:00 uur in de Lichtfabriek (bij mooi weer deels buiten) en is toegankelijk vanaf 25 jaar en ouder. Dresscode: Casual Chique.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.soulfoodevents.nl.