• Haarlem - Een oudere vrouw in een scootmobiel is woensdagmiddag het doelwit van een beroving geweest in Haarlem. De vrouw had geld opgenomen bij een pinautomaat op het Californieplein in Haarlem toen de dader toesloeg. Hij griste het geld uit haar handen en ging er vandoor.

    De politie is opzoek naar de dader gegaan die er op de fiets richting de Stresemannlaan vandoor. Via burgernet werd gevraagd uit te kijken naar een blanke man van ongeveer 50 jaar oud in een licht blauwe jas met kort blond haar. Agenten hebben gegevens van de beroofde vrouw genoteerd. Andere agenten zijn in de buurt opzoek naar de dader gegaan maar deze is vooralsnog niet aangetroffen.

    Michel van Bergen

Beroving bejaarde bij pinautomaat

HAARLEM Een oudere vrouw in een scootmobiel werd woensdag 20 september slachtoffer van een beroving. Zij nam geld op bij een pinautomaat op het Californiëplein, waar het uit haar handen werd gegrist. De dader ging er op de fiets vandoor in de richting van de Stresemannlaan. Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar een blanke man van ongeveer 50 jaar met kort blond haar, gekleed in een lichtblauwe jas.