• Eigen Foto

Iedere dag poppentheater in zaaltje Merlijn in Herfstvakantie

HAARLEM Poppentheater Hans Schoen geeft in de Herfstvakantie iedere dag om 14.30 uur een voorstelling in ZaAltje Merlijn (Hasselaersplein 35). Hij speelt de voorstelling 'Hans, Pansje', geschikt voor kinderen van 2,5 tot en met 5 jaar, waarin Pansje Hans de poppenspeler helpt met opruimen. Dat lijkt hem leuk. Maar Pansje is er helemaal niet. Waar zou ze zijn? Wat is er veel te doen en wat ligt er veel rommel op de grond: verschillende banden, een stok en een bal. Al spelend ontdekt Hans dat je een heleboel leuke dingen met die spullen kunt doen. Aan het einde is Pansje terug en maken ze samen een dansje tot slot.

"Hansje, Pansje,…!", is een vrolijk en kleurrijke voorstelling voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar met twee poppen en één acteur. Een voorstelling met veel grapjes, herhalingen en eenvoudige bewoordingen begeleid door speciaal gecomponeerde, sfeervolle gitaarmuziek. Alle rekwisieten zijn losse elementen van "Pansje". Met het opruimen (stapelen) wordt Pansje zichtbaar.

Na afloop van de voorstelling is er een gratis glaasje limonade voor de kinderen en thee of koffie voor de volwassenen. De voorstelling begint om 14.30 uur en de entree bedraagt 7 euro. Reserveren kan via 06-10661492.