• Archief

Boekpresentatie 'Het werkstuk' van Simon van der Geest

HAARLEM In de Kennemer Boekhandel is zaterdag 16 november vanaf 16.00 uur de feestelijke boekpresentatie van het nieuwe boek van oud-Haarlemmer Simon van der Geest: 'Het werkstuk'. Karst-Janneke Rogaar tekende de illustraties. 

Jeugdboekenschrijver en Gouden Griffel-winnaar Simon van der Geest schreef een nieuw 10+-boek: 'Het werkstuk' of 'Hoe ik verdween in de jungle'. Een heel aanstekelijk verhaal over vriendschap, bloedbanden en jezelf zijn. 

Over Het Werkstuk of Hoe ik verdween in de jungle: Eva heeft elf tenen en nul vaders. Als iedereen voor biologie een werkstuk moet maken doet Eva het over 'biologische vaders'. Haar moeder vertelt bijna niets over hem, maar dat houdt haar niet tegen. Hoe meer ze zich in haar werkstuk vastbijt, hoe zekerder ze weet dat ze hem wil zien. Ze schakelt zelfs stiekem een televisieprogramma in, en reist mee naar Suriname. Dan, wanneer het spoor daar doodloopt, ziet ze nog één kans… Wat begint met een onschuldig werkstuk, eindigt in een levensgevaarlijke zoektocht.

De entree is gratis, maar aanmelden is gewenst. Dit kan via 023-5251944, info@kennemerboekhandel.nl of publiciteit@querido.nl