• Haarlem - In het weekeinde van 9 en 10 september 2017 was het Cultuur Festival en Korenlint. Zo kon met het stadhuis van Haarlem bezoeken. In de Nieuwe Kerk was The Voice Company te beluisteren. De Sint Bavo Kerk op de Grote Markt kon men bezoeken. De Four Drags stonden voor het stadhuis. Stadsdich

    Michel van Bergen

Aanmelden voor Haarlem Cultuur Festival nog mogelijk

HAARLEM Muzikanten, exposanten, theatergroepen en anderen die actief zijn in de Haarlemse culturele sector kunnen zich tot 7 juli aanmelden voor deelname aan het Haarlem Cultuur Festival 2018. Ook locaties die activiteiten willen huisvesten zijn van harte welkom.

Tijdens het Haarlem Cultuur Festival laat de stad zich van haar meest culturele kant zien. De grote culturele instellingen verzorgen in eigen huis een uitdagend programma met onder andere muziek, theater, beeldende kunst, dans, literatuur en film. Haarlemse (amateur)verenigingen, bandjes, singer-songwriters, kunstenaars en alle anderen die cultureel actief zijn worden uitgenodigd om aan te haken. Zo ontstaat gezamenlijk een bruisend festival dat jaarlijks ca. 27.000 bezoekers trekt.

Het Haarlem Cultuur Festival vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018. Iedereen die wil deelnemen kan zijn of haar activiteiten aanmelden via www.haarlemcultuurfestival.nl.