Sport lezersnieuws

Jubileumjaar voor hardloopevenementen

Tot ver buiten de stadsgrenzen kennen mensen nog de naam van de Trosloop, tegenwoordig bekend als ‘de Halve van Haarlem’. Het evenement beleeft dit jaar haar 35e editie. Ook de Grachtenloop jubileert en wordt voor de 25e keer georganiseerd.

15 prijzen tijdens Benelux Open 2019

Drie eerste, 5 tweede en 7 derde plaatsen behaald door Kenamju Karate.

Sportcongres ‘De kracht van verenigen’

SportSupport en  SRO organiseren op dinsdag 19 maart 2019 een sportcongres, met als thema ‘De kracht van verenigen’. Een inhoudelijke avond met een interactief programma, interessant voor iedereen die actief verbonden is aan een sportvereniging.

Doe mee aan het leukste loopcircuit van de regio?

Dit jaar organiseert SportSupport voor het 20e jaar het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem. Dit jaar met maar liefst zes bijzondere hardloopevenementen in de regio Kennemerland.

Gratis infobijeenkomst Rokers in beweging

Een goede conditie is belangrijk voor een fit gevoel. Samen met andere bewegen maakt het nog leuker. Speciaal voor rokers van alle leeftijden wordt er een activiteit gestart waarbij gewerkt wordt aan fitter worden door buiten te bewegen.

Alle Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)

Dat voldoende beweging en gezonde voeding belangrijk zijn, zeker voor kinderen, daar zal iedereen het over eens zijn. Toch is nog altijd één op de zeven kinderen te zwaar.

ApenkooiGym

We gaan ouderwets gymmen! We hebben een programma dat wekelijks verschilt. Het zal elke keer weer een verrassing zijn wat de ApenkooiGym meesters en/of juffen in petto hebben.

Neve wint goud op NK-Cross

De Haarlems Master-atleet Johan Neve van KAV-Holland   is tijdens het NK-Cross, dat dit weekend in Kraggenburg wordt gehouden Nederlands Kampioen geworden  in zijn leeftijdsklasse.

 

Internationaal topbadminton in Haarlem

Haarlem, 21 februari 2019

PERSBERICHT: Internationale wereldtop badminton naar Haarlem

Meisjes Voetbal Academie Haarlem

Wil jij voor het schoolvoetbaltoernooi nog even trainen met de meiden van de voetbalacademie. Doe dan gratis mee op woensdag 6 maart 14:30 tot 16:00 meld je aan via de website www.mvah.nl of bel sportsupport op 023-5260302 en vraag naar Sjoerd

Pagina's