Sport lezersnieuws

Buurtsportvereniging zorgt voor verbinding in de wijk

Meer mensen aan het sporten krijgen en tegelijkertijd de betrokkenheid van bewoners bij hun buurt vergroten. Dat is de gezamenlijke inzet van verenigingen, onderwijs en maatschappelijke instanties in het project Buurtsportvereniging: Europawijk verenigt zich.

Zorg en Zekerheid ook in 2019 trotse partner van de Teva Halve van Haarlem

Zorg en Zekerheid is ook in 2019 partner van de Teva Halve van Haarlem. Inmiddels is dit het vierde jaar dat Zorg en Zekerheid verbonden is aan dit populaire Haarlemse hardloopevenement.

Kenamju Karate behaald acht prijzen tijdens 12e Rotterdam Cup

Afgelopen zondag heeft een groot gedeelte van de selectie van Karate Kenamju in Rotterdam deelgenomen aan de 12e Rotterdam cup 2019.
In dit altijd zwaar bezet toernooi deden in totaal 531 karateka’s uit 10 landen mee.

The Daily Mile voor de bovenbouw De Wijde Wereld

- Op woensdag 29 mei 2019 was de officiële aftrap van The Daily Mile op basisschool De Wijde Wereld in Haarlem.

Bootcamp & Running workout

Bootcamp & Running workout

Doe mee met Nederland in beweging (in Haarlem)

Vanaf dinsdag 4 juni kunnen inwoners van Haarlem zelf meedoen met Nederland in Beweging in Haarlem. De lessen zijn elke dinsdag van 9:15 uur – 10:15 uur bij Sportclub Haarlems Oost, Byzantiumstraat 74. Een uniek en laagdrempelig beweegconcept omdat het uitnodigt om actief mee te doen.

Sport als middel om op veel vlakken iets te bereiken

Buurtsportcoaches kom je overal tegen in de regio Zuid-Kennemerland, Bollenstreek en IJmond. Het zijn professionals die in de wijk sport en bewegen versterken en verbinden.

Sponsorrit Toerclub Excelsior

Elk jaar organiseert de Haarlemse Toerclub Excelsior naast haar wekelijkse clubritten een “goede doelen” toerrit. Dit jaar zal er voor het inloophuis Kennemerland worden gefietst.

Europese prijzen voor T.W.O.-Dance.

Dansschool T.W.O.-Dance uit schalkwijk heeft afgelopen weekend goed gescoord op het Europees Kampioenschappen hiphop in Veldhoven. Wij zijn met 28 dansers afgereisd naar Veldhoven en hebben meegedaan aan verschillende categorieën. Solisten, duo's en twee teams.

Pagina's