Sport lezersnieuws

Open dag Badmintonclub Duinwijck

Haarlem badmintont op woensdag 30 januari Open Huis spiksplinternieuwe DEGIRO-badmintonhal

Gymnastiek op muziek

Verantwoord bewegen, staande of op de stoel, ter verbetering van de spierkracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en balans met leuke materialen en deels op muziek. Iedereen is welkom vanaf 67 jaar en ouder. Elke donderdagochtend van 10:30 – 11:15 uur.

Krav Maga via JeugdSportPas

Krav Maga Junior is een unieke vorm van zelfverdediging voor kinderen. Kinderen leren spelenderwijs hoe ze zichzelf fysiek, maar ook verbaal kunnen verdedigen. Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn drie kernbegrippen van de lessen.

NK Biljarten voor Teams met VG-spelers 2019.

Het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor VG-Teams wordt 2 en 3 februari 2019 gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit unieke evenement wordt sinds 1999 bijna elk jaar gehouden.

Tafeltennisvereniging Oranje Zwart heeft nog plaats voor enkele nieuwe leden!

ORANJE ZWART, misschien wel de gezelligste tafeltennisvereniging van Nederland, kan nog enkele nieuwe leden verwelkomen!

 

Oneindig veel sporten uitproberen met JeugdSportPas

Sporten, sporten en nog meer sporten. Dat is wat Lev (9) uit Haarlem-Noord het allerliefst doet. Zes dagen per week is hij in een hal, op de mat of in het water te vinden. De JeugdSportPas is een grote uitkomst voor hem. ‘Alleen op zondag doe ik niets!’

Open Huis met proefles Taoïstische Tai Chi

Je kunt zo binnenlopen bij de Taoïstische Tai Chi Vereniging op de Rijksstraatweg 116. Proef de sfeer en maak kennis met instructeurs en andere leden. Als je wilt kun je meedoen met een korte proefles.

Kennismaking met tai chi

Benieuwd wat tai chi is en hoe het kan helpen? Iedereen is welkom voor een kennismaking en een gratis  proefles bij de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland in Haarlem, Rijksstraatweg 116.

Bridgeclub BC 1940

Bridgeclub BC 1940 kan nog nieuwe leden plaatsen. Wij spelen op dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.15 u. in gebouw De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98 in Haarlem. U kunt 2 maanden gratis meespelen en daarna beslissen of u lid wilt worden van de club.

Pagina's