Sport lezersnieuws

Bridgen

Op 4 september a.s. start Bridgeclub 1940 weer met een nieuwe competitie. Bridgeclub 1940 is ??n van de oudste en gezelligste clubs van Haarlem.

Zondag 19 augustus: oefenwedstrijden HFC EDO JO17 en JO19 tegen het sterke Engelse Woking FC

Aankomende zondag 19 augustus speelt zowel de HFC EDO JO17 zaterdag 1 als de JO19 zaterdag 1 een oefenwedstrijd op het HFC EDO complex tegen het Engelse Woking FC.

De wedstrijd  van de JO17 begint om 12.00 uur en de wedstrijd van de JO19 zal om 14.00 uur aanvangen. 

Het nieuw bridgeseizoen begint !

Woensdagavond 5 september, stipt om 19.30, begint het nieuwe, altijd gezellige bridgeseizoen bij BC Bloemendaal.

Open avond pickleball

Zin in een leuke sport en niet op vakantie? Kom gratis kennismaken met pickleball op onze open avond donderdag 26 juli of 23 augustus.

Muzikale WK finale in de Pletterij is fgelast

Helaas moeten we meedelen dat de WK finale met impromuziek op zondagmiddag is afgelast. In verband met de vakantieperiode is het ons niet gelukt voldoende musici te vinden om twee teams, met reserves samen te stellen. Wij bieden hiervoor onze verontschuldigingen aan.

Muzikale finale WK Voetbal in de Pletterij

Zondag 15 juli wordt de WK- finale in Rusland van muzikaal commentaar voorzien door een groep Haarlemse jazz- en popmuzikanten van naam en faam. Dat belooft een evenement met hilarische en magische momenten te worden.

juli expositie Galerie De Kolk Spaarndam

Yra Karogjovza is geboren (1928) en opgegroeid in Bulgarije waar zij is afgestudeerd aan de academie van Sofia; Yura Karogjovza woont al vanaf 1976 in Amsterdam. Nu verblijft zij sinds enkele jaren in Woon- en Zorgcentrum De Schutse, dementie maakt dat zij niets meer weet.

Opbouwen Honkbalweek Haarlem begonnen

Van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het weer volop genieten in het Haarlemse Pim Mulierstadion. Het sterke deelnemersveld met topteams uit Cuba, Japan, Chinese Taipei, Italië, Duitsland en het Nederlands Koninkrijk staat garant voor een hele week mooi honkbal.

Donderdag 12 juli: Loting "Voorheen" Haarlems Dagblad Cup.

Donderdag 12 juli  zal  in  de  kantine van HFC EDO  aan de Mr. Jan Gerritszlaan 2 in Haarlem de loting plaatsvinden van wat voorheen de Haarlems Dagblad Cup was.

Pagina's