Lokaal lezersnieuws

'' Haarlem wat was je mooi ''.......

'' Haarlem wat was je mooi " ......

Heerlijk genieten op de zomerse Zaterdagavond aan één van de singels in Hartje Haarlem en dan , na afloop , helaas vergeten de vuilniszak in de container te doen met nare gevolgen.....

Laten we met ze allen zorgen voor een schoon Haarlem .

VERMIST poes PUMPKIN

Pumkin is vermist sinds 11 juni jl. Donkergrijs gestreept met witte neus, bef en pootjes en een paar zalmkleurige plekjes. Ze heeft een grijs halsbandje om met een witte penning. Wij wonen op gravin javobahof 39 in vogelenzang. Heeft iemand haar gezien??

Groeten Carla 06-14660575

Haal de wereld in huis en meld je aan als gastgezin bij Travel Active!

Travel Active is al 30 jaar actief als uitwisselingsorganisatie voor buitenlandse studenten/scholieren. De studenten die naar Nederland komen zijn tussen de 15 en 17 jaar en komen uit allerlei landen (o.a. Bolivia, Japan, Australië, Italië, België, Amerika).

Haarlem fitste stad van Nederland

De zomer komt eraan, dat betekend ook weer back in shape zijn voor een mooi strandfiguur. Als Nederlander mogen we niet klagen, we staan best bekend als een sportief volkje. Of we nou bij de voetbalvereniging actief zijn, yoga doen of hard aan het fitnessen zijn.

Haarlemse kunstenaar Tom Melsen exposeert in Frankrijk

Vanaf 1 juli exposeert Haarlemse kunstenaar Tom Melsen een uitgebreide collectie schilderijen in Galerie Louarn te Frankrijk.   De expositie zal de gehele zomer te zien zijn.

Tijdbom in de buik

PERSBERICHT 22 MEI 2019
LANDELIJKE DOORBRAAK LEVENSREDDEND PREVENTIEF ONDERZOEK VOOR SENIOREN!

In Nederland lopen minimaal 50.000 mensen rond met een tijdbom in de 
buik door een levensbedreigende verwijding van de lichaamsslagader. Dit 

Stand up biken tijdens Concours Hippique

Van 14 t/m 16 juni a.s. vindt het Concours Hippique weer plaats in het Haarlemmermeersebos. Dit prachtige paardenevent wat al meer dan 100 jaar gehouden wordt heeft voor ieder wat wils. Naast de diverse paardennummers zijn er tal van andere dingen te zien en te doen.

Kennemerhart lanceert boek over Huis in de Duinen

Gisteren is het boek ‘Huis in de Duinen. Thuis in Zandvoort’ feestelijk gelanceerd in het Zandvoorts Museum. Onder toeziend oog van bewoners, mantelzorgers en medewerkers van Huis in de Duinen, reikte burgemeester Niek Meijer de eerste exemplaren uit aan de hoofdrolspelers uit het boek.

Kinderen leren 21e eeuwse vaardigheden op Codekamp in Haarlem

Kinderen leren in de zomervakantie binnen vier dagen programmeren met de Bomberbot codekampen van Vinea Vakanties. En deze zomer ook voor kinderen uit Haarlem en omgeving. Tijdens deze zomerkampen leren kinderen de basisprincipes van programmeren en maken zij een eigen game of website.

Basisschool De Verbeelding viert Dag van de Verbeelding.

Feest! Basisschool de Verbeelding bestaat 1 jaar en dat werd groots gevierd met de Dag van de Verbeelding. 

Pagina's