Lokaal lezersnieuws

Kunst in Schalkweide.

Middenin een levendige woonwijk in Haarlem Schalkwijk ligt het woonzorgcentrum Svhalkweide.Het bestaat uit twaalf verdiepingen.Op de zesde verdieping is de afdeling '' Indonesie '' gevestigd. De ingang vanuit de lift geeft dat al een beetje aan.

Logopedisten Kennemerhart slagen met vlag en wimpel voor kwaliteitstoets

Deze zomer heeft de audit 'Kwaliteitstoets Logopedie 2019' plaatsgevonden bij de vakgroep logopedie van Kennemerhart. Kennemerhart hecht veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid.

Column

Het bankje. 

Douaneregels buiten de EU: veel gestelde vragen op een rij

Schelpen uit Caraïbisch Nederland, exotisch fruit uit Thailand of waterpijptabak uit Turkije. Enkele voorbeelden van herkenbare aankopen die Nederlandse vakantiegangers mee naar huis willen nemen van bestemmingen buiten de EU.

Asociaal smartphonegedrag ouders vorm van verwaarlozing

9 op de 10 Nederlanders vindt het asociaal als ouders meer met hun mobiel bezig zijn dan met hun kinderen. 8 op de 10 vindt het zelfs een vorm van verwaarlozing. Toch geven ouders eerlijk toe zichzelf er weleens op te betrappen. 

Handgranaat gevonden op de Botermarkt.

Een medewerker van een horecabedrijf aan de Botermarkt in Haarlem ontdekte op Maandagochtend , 15 Juli 2019 , rond half negen een handgranaat bij een boom. Hij heeft direct de politie gebeld en deze kwamen in grote getale naar de plaats. Ook was de EOD ingeseind.

Haarlemse arts zet kennis om in kunst

Gepensioneerde psychiater Laurens Severijnen was altijd erg geinteresseerd in de anatomie van de mens en had daar tijdens zijn studie natuurlijk ook veel mee te maken.

Kennemerhart tekent huurovereenkomst nieuwbouw Huis in de Duinen

De ondertekening van de huurovereenkomst voor het nieuwe Huis in de Duinen maakt de weg vrij naar een nieuw ‘thuis’ voor ouderen in Zandvoort en omgeving en is het gevolg van een mooie en intensieve samenwerking tussen eigenaar van het nieuwe gebouw Woonzorg Nederland, gespecialiseerd in senioren

Wonen zonder aardgas. Hoe kunnen gemeenten de hoge ambities realiseren?

Het samenwerkingsverband Klimaatmissie Nederland organiseert op vrijdag 5 juli in het Amersfoortse ICOONtheater een speciale bijeenkomst voor gemeenten en partners. Tijdens deze ochtendbijeenkomst staat het werkelijk organiseren en realiseren van aardgasvrij wonen centraal.  

Pagina's