Lokaal lezersnieuws

Waar kunt u nog terecht voor top kwaliteit comfortschoenen?

15 augustus 2018, Amsterdam - Faber Schoenen: “Wij verhuizen na ruim 128 jaar naar de door ons zo geliefde Veluwe. Daar gaan wij veel fietsen, wandelen, fotograferen en vaker tijd met onze kleinzoon doorbrengen”.

Herontdek Haarlem met de nieuwe Funshopgids

Meer dan 60 ondernemers uit Haarlem zijn te vinden in de nieuwe Funshopgids. De gids bestaat al 14 jaar en is beter bekend als de roze gids met unieke zaken.  Vaak te vinden in de zijstraten en altijd met een ondernemer die met passie en veel plezier zijn zaak elke dag voor u opent.

Kersverse Houtwerkplaats opent deuren in Haarlem Schalkwijk

Op zaterdag 1 september opent de gloednieuwe Houtwerkplaats Haarlem de deuren aan het Terschellingpad 2 in Haarlem Schalkwijk.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Ouderen zetten hun beste beentje voorWandeldaagse van Haarlem Effect en Kennemerhart

24 juni 2018 - Haarlem

Een zonnige dag omlijstte de aftrap voor de Wandeldaagse voor ouderen.

Festival om einde vakantie te markeren met Edwin Evers Band en Pete Philly 1 september aan de Veerplas Haarlem (Waarderpolder)

Maandag 3 september eindigt de zomervakantie voor de meeste scholen in de regio. Op zaterdag 1 september vindt aan de Veerplas het openluchtconcert van 2Generations in Haarlem plaats met de Edwin Evers Band en Pete Philly.

Het eindfeest van een dol-fijn schooljaar op de obs De Dolfijn

HAARLEM Het eind van het schooljaar is weer in zicht. De hele school is druk met het afronden van alle lesstof, het schoonmaken en opruimen van de klassen en natuurlijk met de voorbereiding op de vakantie.

Eerste lichting Business Studies Inholland Haarlem afgestudeerd

HAARLEM Vier jaar geleden startte Hogeschool Inholland de opleiding Business Studies. Op 17 juli namen de eerste 65 afgestudeerden van Inholland Haarlem hun diploma in ontvangst. “Elke diploma-uitreiking is bijzonder maar deze heeft een speciaal randje.

Zomerfair bij De Blinkert voor jong en oud

Zaterdag 14 juli organiseert woonzorgcentrum De Blinkert, onderdeel van Kennemerhart, de jaarlijkse Zomerfair. Het evenement vindt plaats in de tuinderij, achter  De Blinkert.

Pluk zelf je biologische bloemen in Haarlem! 

Aan de Belgielaan op het voormaligge voetbalveld is een bloemenplukweide ontstaan. Hier kun je zelf een biologisch boeket plukken en samenstellen met een kleurijk aanbod van bloemen. Het is leuk voor jong en oud, leerzaam we vertellen namelijk graag over onze bloemen. 

Pagina's