Deel je nieuws

ap-arts kaarten bij JoJo's Workshops

Jojo's Workshops aan de Nassaustraat 16 in Haarlem is de ideale plaats om te ontspannen tijdens een creatieve workshop. Je vindt er nu ook kleurrijke ap-arts kaarten. De kaarten zijn gemaakt van schilderijen van de Lelystadse amateur kunstenaar Jan-Albert Ernsten.

Molenhofje en Huiskamer 6 in De Molenburg feestelijk heropend

Vandaag werden Huiskamer 6 en het Molenhofje, woonvormen voor mensen met dementie, na een grondige verbouwing feestelijk heropend. De facelift hield in dat er nieuw meubilair werd aangeschaft en nieuwe keukens werd geïnstalleerd.

Jong muzikaal talent gezocht om mee te doen aan ‘Muzikanten voor Muziekids’

Stichting Muziekids is er om zieke kinderen in ziekenhuizen, klinieken en revalidatiecentra ontspanning en plezier te bezorgen door middel van muziek en daarmee een bijdrage te leveren aan hun genezingsproces.

Bootcamp & Running workout

Bootcamp & Running workout

Doe mee met Nederland in beweging (in Haarlem)

Vanaf dinsdag 4 juni kunnen inwoners van Haarlem zelf meedoen met Nederland in Beweging in Haarlem. De lessen zijn elke dinsdag van 9:15 uur – 10:15 uur bij Sportclub Haarlems Oost, Byzantiumstraat 74. Een uniek en laagdrempelig beweegconcept omdat het uitnodigt om actief mee te doen.

Eindelijk duidelijkheid !!!!

Vanaf de G.O.G..  ( Gedempte Oude Gracht ) in Haarlem mogen ALLEEN  pasjeshouders de Raaks oprijden.

Velen weten dat niet omdat de aankondiging slecht is aangegeven.

Daarom ontstonden er vaak , bijna , ongelukken omdat de paal pas veel verder op ontdekt wordt..

Bushalte Zijlvest / Raaks weer ingebruik per 21 Mei 2019.

De bushalte aan de Zijlvest / Raaks  , ''Raaksbrug'' , vóór  de Publieksdienst van de Gemeente Haarlem , is vanaf 21 Mei 2019 weer ingebruik. Enige tijd geleden waren de betonnen platen verzakt door de nieuwe en te zware bussen. De fa.

Sport als middel om op veel vlakken iets te bereiken

Buurtsportcoaches kom je overal tegen in de regio Zuid-Kennemerland, Bollenstreek en IJmond. Het zijn professionals die in de wijk sport en bewegen versterken en verbinden.

Sponsorrit Toerclub Excelsior

Elk jaar organiseert de Haarlemse Toerclub Excelsior naast haar wekelijkse clubritten een “goede doelen” toerrit. Dit jaar zal er voor het inloophuis Kennemerland worden gefietst.

Maak kennis met Stand up biking op een ElliptiGO

Stand up biking op een ElliptiGO is staand fietsen, zonder zadel dus. Dat klinkt zwaar, maar is het zeker niet.

Pagina's