Deel je nieuws

Selfie Factory in de Brinkmann Haarlem

In de Brinkmann passage in Haarlem hebben meerdere ondernemers hun tijdelijke intrek genomen.
Zo ook Haarlemmers Lidia en Myléne, moeder en dochter.

Broodbankactie in de Bavokerk

De broodbankactie , in de Grote of St Bavokerk, staat ieder jaar in het teken van één van de Werken van Barmhartigheid. Dit jaar is het thema; “ Zorg voor de mens en de aarde, ons gemeenschappelijk huis’. Dit is het 8e Werk van Barmhartigheid dat in 2015 is ingesteld door Paus Franciscus

Kerstconcert The Choir of Clare College

KERSTCONCERT DOOR THE CHOIR OF CLARE COLLEGE CAMBRIDGE

DONDERDAG 19 DECEMBER – KATHEDRAAL ST. BAVO – 20.00 UUR

Oude Baaf rustpunt in de stad met advent

Haarlem – De deuren van de Grote of St. Bavokerk aan de Grote Markt in Haarlem staan ook dit jaar weer wijd open met advent.

Isabelle van Keulen en Aleksandar Madžar

Op zondag 15 december om 11.00 uur treedt de bekende violiste Isabelle van Keulen samen op met pianist Aleksandar Madžar in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Tijdens dit concert tonen zij hun boeiende repertoirekeuze. Zij spelen werken van Prokofjev, Mozart en Fauré.

Lezing Vogelleven rond de Noordzee

Onze tweede gratis winterlezing is nu eens een keer geen onderzoek, maar een foto boek presentatie. Toch is dit ook een vorm van onderzoek alleen zijn het beelden in plaats van data, die het verhaal vertellen.

Expositie 'Vitaal wonen'

Van 17 november tot 15 maart is de expositie 'Vitaal wonen, nieuwe woonvormen voor senioren' in het ABC Architectuurmuseum in Haarlem. Bewoners van woonzorgcentrum Huis in de Duinen van Kennemerhart zijn in één van deze zalen te zien.

Bewoners Kennemerhart te zien in expositie Vitaal Wonen – ABC Architectuurmuseum

Leuke cultuurtip: op zondag 17 november werd de expositie ‘Vitaal Wonen, nieuwe woonvormen voor senioren’ geopend in het ABC Architectuurmuseum in Haarlem. Bewoners van woonzorgcentrum Huis in de Duinen van Kennemerhart zijn in één van deze zalen te zien.

STERK in je WERK Week 18 t/m 22 november

Tijdens de STERK in je WERK Week zijn er activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers. Omdat zij zich elke dag inzetten voor anderen. Zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden organiseren diverse gratis activiteiten. www.infopuntzorg.nl/sterkinjewerkweek

Themadiner in monumentale omgeving.

De Ontmoeting nu ook in Haarlem. Inspirerend dineren in klein gezelschap, verbinding tussen mensen, werk en wereld www.verafunke.com.

Pagina's