Deel je nieuws

Douaneregels buiten de EU: veel gestelde vragen op een rij

Schelpen uit Caraïbisch Nederland, exotisch fruit uit Thailand of waterpijptabak uit Turkije. Enkele voorbeelden van herkenbare aankopen die Nederlandse vakantiegangers mee naar huis willen nemen van bestemmingen buiten de EU.

Asociaal smartphonegedrag ouders vorm van verwaarlozing

9 op de 10 Nederlanders vindt het asociaal als ouders meer met hun mobiel bezig zijn dan met hun kinderen. 8 op de 10 vindt het zelfs een vorm van verwaarlozing. Toch geven ouders eerlijk toe zichzelf er weleens op te betrappen. 

Handgranaat gevonden op de Botermarkt.

Een medewerker van een horecabedrijf aan de Botermarkt in Haarlem ontdekte op Maandagochtend , 15 Juli 2019 , rond half negen een handgranaat bij een boom. Hij heeft direct de politie gebeld en deze kwamen in grote getale naar de plaats. Ook was de EOD ingeseind.

Haarlemse arts zet kennis om in kunst

Gepensioneerde psychiater Laurens Severijnen was altijd erg geinteresseerd in de anatomie van de mens en had daar tijdens zijn studie natuurlijk ook veel mee te maken.

Geestelijke verzorging in de thuissituatie nu ook vergoed

Vraagt u zich ook wel eens af of u alles uit het leven haalt? Of bent u al wat ouder of ernstig ziek en wilt u praten over wat dat met u doet?

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Noord-Holland zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Kennemerhart tekent huurovereenkomst nieuwbouw Huis in de Duinen

De ondertekening van de huurovereenkomst voor het nieuwe Huis in de Duinen maakt de weg vrij naar een nieuw ‘thuis’ voor ouderen in Zandvoort en omgeving en is het gevolg van een mooie en intensieve samenwerking tussen eigenaar van het nieuwe gebouw Woonzorg Nederland, gespecialiseerd in senioren

Een zonovergoten 25ste editie van de ZorgSpecialist Grachtenloop

De 25e editie van de ZorgSpecialist Grachtenloop is er een om nooit te vergeten.  Alle 4100 deelnemers werden langs het parcours opgezweept door veel muzikanten en dj’s en aangemoedigd door het grote toegestroomde publiek. De bedrijventeams waren dit jaar wederom snel uitverkocht.

Jeugdienst: Who is in control?

Geloven in God is prachtig. Maar je merkt vaak genoeg dat niet alleen Gods Kracht er is, maar ook andere krachten. De tegenstander van God is er ook nog. En hij wil je niks liever dan jou terug hebben.

Wonen zonder aardgas. Hoe kunnen gemeenten de hoge ambities realiseren?

Het samenwerkingsverband Klimaatmissie Nederland organiseert op vrijdag 5 juli in het Amersfoortse ICOONtheater een speciale bijeenkomst voor gemeenten en partners. Tijdens deze ochtendbijeenkomst staat het werkelijk organiseren en realiseren van aardgasvrij wonen centraal.  

Pagina's