Lezersnieuws

Eerste lichting Business Studies Inholland Haarlem afgestudeerd

HAARLEM Vier jaar geleden startte Hogeschool Inholland de opleiding Business Studies. Op 17 juli namen de eerste 65 afgestudeerden van Inholland Haarlem hun diploma in ontvangst. “Elke diploma-uitreiking is bijzonder maar deze heeft een speciaal randje.

Speciaal voor jou, werken aan Colour Me Beautiful leuk werk

Ik zal mij voorstellen.

Mijn naam is Sandra Bolten, ik ben van origine kapper, visagist, Colour Me Beautiful image consultant, directie Colour Me Beautiful Nederland, trainer, transformatief mediator en ondersteuner bij gesprekken.

Open avond pickleball

Zin in een leuke sport en niet op vakantie? Kom gratis kennismaken met pickleball op onze open avond donderdag 26 juli of 23 augustus.

Muzikale WK finale in de Pletterij is fgelast

Helaas moeten we meedelen dat de WK finale met impromuziek op zondagmiddag is afgelast. In verband met de vakantieperiode is het ons niet gelukt voldoende musici te vinden om twee teams, met reserves samen te stellen. Wij bieden hiervoor onze verontschuldigingen aan.

Muzikale finale WK Voetbal in de Pletterij

Zondag 15 juli wordt de WK- finale in Rusland van muzikaal commentaar voorzien door een groep Haarlemse jazz- en popmuzikanten van naam en faam. Dat belooft een evenement met hilarische en magische momenten te worden.

Zomerfair bij De Blinkert voor jong en oud

Zaterdag 14 juli organiseert woonzorgcentrum De Blinkert, onderdeel van Kennemerhart, de jaarlijkse Zomerfair. Het evenement vindt plaats in de tuinderij, achter  De Blinkert.

Pluk zelf je biologische bloemen in Haarlem! 

Aan de Belgielaan op het voormaligge voetbalveld is een bloemenplukweide ontstaan. Hier kun je zelf een biologisch boeket plukken en samenstellen met een kleurijk aanbod van bloemen. Het is leuk voor jong en oud, leerzaam we vertellen namelijk graag over onze bloemen. 

Bij Leemans Schoenen shoppen met héle leuke zomerse kortingen! 

De zomer is net van start gegaan en bij Leemans Schoenen zijn er nu al héél veel zomerse sandalen, slippers en pumps verkrijgbaar met zomerse kortingen. Er zijn nu nog meer modellen voordelig afgeprijsd. Kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%!

juli expositie Galerie De Kolk Spaarndam

Yra Karogjovza is geboren (1928) en opgegroeid in Bulgarije waar zij is afgestudeerd aan de academie van Sofia; Yura Karogjovza woont al vanaf 1976 in Amsterdam. Nu verblijft zij sinds enkele jaren in Woon- en Zorgcentrum De Schutse, dementie maakt dat zij niets meer weet.

Pagina's