Deel je nieuws

Hongaarse klanken in Bloemendaal

De muzikale vriendschap tussen de Hongaarse cimbalist Bandi Váradi en de Nederlandse altvioliste Laurens Moreno leidde tot dit bijzondere duo. Zij spelen op zondag 7 april om 15:30 in de Kapel in Bloemendaal.

Gratis infoavond Nationale Diabetes Challe

Wandelen is voor diabetes patiënten een laagdrempelige vorm van bewegen.Net zoals vorig jaar wordt er in Haarlem weer gestart met een wandelgroep voor de Nationale Diabetes Challenge 2019.

Doe mee aan de Nationale Diabetes Challenge en wandel mee naar meer gezondheid

Wandelen is voor diabetes patiënten een laagdrempelige vorm van bewegen. Dagelijkse lichaamsbeweging verkleint de kans op diabetes type 2 en voor mensen met diabetes verkleint het de kans op de lichamelijke gevolgen daarvan.

Boekpresentatie “Van Wonden naar Wonderen”

Annelies Spaargaren schreef als paragnostisch- en regressietherapeut, het boek “Van Wonden naar Wonderen” over onder meer 26 grondtrauma’s en 30 oerwonden die ten grondslag kunnen liggen aan zowel psychische als lichamelijke klachten.

Lid van Fitland Haarlem wordt 100 jaar

Een lid van Fitland Haarlem genaamd ''Frits Brockhus'' wordt in april 100 jaar! Dit is zo bijzonder dat een lid nog elke week, trouw komt sporten bij Fitland Haarlem, dat we meneer Brockhus graag in het zonnetje willen zetten.

Nominatie Coiffure Award voor Haarlemse Mariska Krikke

Mariska Krikke, mede-eigenaar van Salon54 uit Haarlem, is genomineerd voor de Coiffure Award 2019 in de categorie Avant Garde, met haar serie “Dreamy statues of the future”.

Tijdens het Nederlands kampioenschap Senioren en teams 2019 afgelopen zondag in Zoetermeer heeft Kenamju Karate 7 individuele podiumplaatse

Tijdens het Nederlands kampioenschap Senioren en teams 2019 afgelopen weekend in Zoetermeer heeft Kenamju Karate 7 individuele podiumplaatsen behaald. Oud-wereldkampioen Daniel Sabanovic nam in stijl afscheid van de wedstrijdsport als kampioen in de 84+ kg.

Doneer een kunstwerk en steun het Houtfestival

Na een succesvolle eerste kunstveiling in 2018 is het weer zover. Op 14 april zal een nieuwe veiling plaatsvinden om de inhoud van het Houtfestival nog mooier te kunnen maken. Dit doen we in samenwerking met 37PK.

Mediteren gezond voor ouderen

Uit onderzoek blijkt dat mediteren veel positieve gezondheids effecten heeft. Speciaal ook voor ouderen. Zo blijkt dat het geheugen en de concentratie er door worden verbeterd. Ook verlaagt het de bloeddruk en versterkt het het immuunsysteem.

Provincie, voorkom verkeerschaos in Zuid-Kennemerland

Zuid-Kennemerland is een mooie regio om te wonen. Het woonklimaat en de bereikbaarheid zijn er goed geregeld. Maar de laatste jaren neemt de drukte wel snel toe en daarmee de verkeersproblemen. Verkeer en vervoer zijn voor een groot deel een zaak van de provincie.

Pagina's