Deel je nieuws

Film Requiem for Williamsburg

Donderdagavond 3 oktober vindt de Haarlemse première van Requiem for Williamsburg plaats. De documentaire van de Haarlemse filmmaker Yara Hannema vertelt het verhaal van de Nederlandse kunstenares Paulien Lethen die zich eind jaren ’80 vestigt in Williamsburg.

Lekker eten met een goed verhaal

Het Verhalenrestaurant bij de Pletterij is elke eerste dinsdag van de maand. Maximaal vijf mensen kunnen hun verhaal vertellen. Het mag niet langer dan 10 minuten duren en gaat over een vooraf bepaald thema. Het verhaal wordt begeleid door een muzikant.

Unieke muziek Bite the Gnatze in Pletterij

Dit concert is geselecteerd door We Are Public. Houders van een WAP-pas hebben gratis toegang.   BITE THE GNATZE

Jazz met Tyranni Flock in Pletterij

29 SEPTEMBER JAZZX TYRANNI FLOCK Dit concert is geselecteerd door We Are Public. Houders van een WAP-pas hebben gratis toegang.

World Cleanup Day 2019 – Nederlandse jeugd levert grote bijdrage

ZALTBOMMEL – Deze zaterdagochtend vond in Zaltbommel het landelijke startschot plaats van de tweede editie van World Cleanup Day.  In totaal werden er in heel Nederland ruim 1.100 opruimacties georganiseerd en waren er meer dan tienduizend vrijwilligers op de been.

Ensemble Quadrivium in Oude Baaf

Op zondag 29 september wordt in de Grote of St. Bavokerk een bijzondere vesper uitgevoerd met het Ensemble Quadrivium en vioolsolisten. De vesper staat in het teken van het feest van St. Michael.

Meer bewegingsplezier op het schoolplein

Studenten Sportkunde van Inholland Haarlem zorgen dit schooljaar voor nog meer beweging en sportieve activiteiten tijdens de kinderopvang. Hogeschool Inholland en Les Petits kinderopvang zijn een samenwerking aangegaan.

Was jij leerling of docent op Mons Aurea?

Ik schrijf een boekje over Mons Aurea, de voormalige huishoudschool met de kenmerkende luchtbrug in het Garenkokerskwartier in Haarlem. Mons Aurea werd geopend in 1960, in de brave tijd aan de vooravond van de lossere zeden en de hippietijd.

CONTiNUUM - Episode 2

De allerbeste Tech House, Minimal en Deep House in het gezellige Patronaat Café in Haarlem!

Stella Fietsen uitgeroepen tot Beste Winkelketen

De categoriewinnaars van de ‘ABN AMBRO Beste Winkelketen van Nederland’ zijn bekend. De feestelijke prijsuitreiking vond dinsdagmiddag 17 september plaats in Amsterdam.

Pagina's