• Eigen Foto

Programma K-Day in Kenaupark reeds bekend

HAARLEM In het monumentale Kenaupark vindt zaterdag 27 april van 7.00 tot 19.00 uur de zevende editie plaats van K-Day (spreek uit als KeeDee) met de uitgebreidste vrijmarkt van de regio, foodtrucks, bar en een podiumprogramma met (Haarlemse) artiesten.

In 2018 werd het Kenaupark in Haarlem benoemd als parel onder de vrijmarkten door nu.nl en geroemd om de sfeer en de kwaliteit van de spullen. En de organisatie doet er alles aan om het dit jaar weer zo gezellig mogelijk te maken. Alles moet net als de afgelopen jaren relaxed gaan. Afplakken van tevoren is niet nodig, er is plaats genoeg in het gras langs de parkrand. Het feest is veelal vóór en dóór kinderen. Zij kunnen zich helemaal uitleven op twee enorme luchtkussens, waar iedereen gratis gebruik van mag maken.

Verschillende foodtrucks bieden een Koningsmaal voor een vroeg ontbijt, late lunch of borrelsnack. Vanuit de grote centrale bar wordt vers bier getapt van een Hollandse brouwer geserveerd in een composteerbare wegwerpbeker en vanaf de vroege ochtend is er een barista bar met de lekkerste koffie specialiteiten geopend.

Het grote podium is het kloppend hart en sfeermaker van de dag met Haarlemse bands waaronder Fox & the provo's van oud burgemeester Bernt Schneiders en Wildnoff onder leiding van Isaac Bullock en met medewerking van onder andere Laura (dochter van Jan) Akkerman.

Op www.k-daykenaupark.nl is het gehele programma, food en beverage deelnemers en de regels omtrent de vrijmarkt te vinden alsook het laatste nieuws bij veranderende weersomstandigheden.