Overig

HAARLEM De straatverlichting aan de Westergracht en de Van Oosten de Bruijnstraat is al ruim een week defect. De storing is bij Liander gemeld, maar het is lastig te beoordelen waar de storing vandaan komt. Daarnaast is deze week één rijbaan van de Westergracht afgesloten door werkzaamheden ter hoogte van de spoorwegovergang. De gemeente...
Ravensburger heeft naast heel veel legpuzzels met de mooiste afbeeldingen in allerlei formaten ook 3D Puzzels van bekende gebouwen zoals de toren van Pisa, de Eiffeltoren en de Big Ben. Leuk om te maken én leuk als vakantieherinnering! Een aantal van de 3D Puzzels is zelfs voorzien van verlichting. Voor alle autoliefhebbers heeft Ravensburger ook de bekende VW...
Advertorial
HAARLEM De nieuwe luxueuze ingerichte schoonheidssalon Beau Ten aan het Spaarne 10 heeft aan groot scala aan behandelingsmogelijkheden. Het varieert van de...
HAARLEM Dementie betekent vaak verlies van houvast voor de mensen die het betreft. Maar ook voor de omgeving is er verlies. Er is veel behoefte aan houvast, aan rituelen en aan een zinvolle invulling. Maandag 6 januari om 19..30 uur is er een Alzheimer Café in Trefpunt  Trionk (Van Oosten de Bruystraat 60). Toegang is gratis.
ZANDVOORT/BLOEMENDAAL Traditioneel trotseren weer duizenden mensen op 1 januari het koude water tijdens een nieuwjaarsduik. En traditioneel waarschuwt Reddingsbrigade Nederland iedereen om vooral voorzichtig te zijn. Verspreid over het hele land staan in elk geval honderden lifeguards paraat om een oogje in het zeil te houden.
HAARLEM Deze week zal er geen Haarlems Weekblad verschijnen. Het laatste nieuws is, zoals altijd, gewoon online te volgen op onze website haarlemsweekblad.nl of volg ons op Facebook.com/HaarlemsWeekblad. Dinsdag 7 januari zal de eerste krant van het nieuwe jaar weer op de mat vallen.
HAARLEM Het jaar 2019 was weer een jaar vol  nieuws, met mooie dingen en ook met minder leuke gebeurtenissen. Zoals altijd houdt het Haarlems Weekblad dat nieuws voor je bij en vatten we het samen in dit overzicht met de best bekeken verhalen op onze website van dit jaar.
HAARLEM Het CDA pleit voor de aankoop van bussen van regionale bedrijven. In het huidige beleid van de provincie Noord-Holland staat opgenomen dat meer duurzame bussen en emissievrije OV-bussen moeten worden ingezet. Om aan deze doelstelling te moeten voldoen zal de vervoerder nieuwe bussen moeten aanschaffen. Dennis Heijnen, fractievoorzitter...
HAARLEM Een motie om de recentelijk overleden Rotterdamse dichter Jules Deelder te herdenken door in Haarlem 'nu eindelijk een officiële nachtburgemeester aan te stellen' kon donderdagavond niet door de gemeenteraad worden behandeld omdat het te laat is ingediend.
HAARLEM 's Heeren Loo, Nederlands grootste aanbieder van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en Dolhuys | Museum van de geest gaan samenwerken. Daarmee krijgt het cultureel en historisch erfgoed van de Verstandelijk Gehandicapten (VG) sector een permanente plek in Haarlem.