Lokaal

HAARLEM Het Kennemersportcentrum is geen gezonde omgeving om te sporten en voldoet niet aan de eisen. Dat zei Roséanne Timmer-Aukes (Groenlinks) tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag. De raad discussieerde over het verlenen van extra krediet voor het sportcentrum.
HAARLEM De gemeente Haarlem werkt aan een duurzame, groene en schone stad. De ambitie van Haarlem is om in 2040 aardgasvrij, circulair en in 2050 klimaatbestendig te zijn. Van maandag 23 september tot vrijdag 4 oktober vinden voor de 31e keer de Haarlemse Scholendagen plaats.
Advertorial
HAARLEM De nieuwe luxueuze ingerichte schoonheidssalon Beau Ten aan het Spaarne 10 heeft aan groot scala aan behandelingsmogelijkheden. Het varieert van de...
HAARLEM Haarlem is een bijzonder initiatief rijker: de Eenzame Uitvaart. Speciaal bedoeld voor mensen die overlijden zonder nabestaanden of geld achter te laten. Zo krijgen zij toch de laatste eer bewezen bij hun begrafenis.
HAARLEM Gilde Haarlem gaat dinsdag 24 september voor in een wandeling langs enkele plekken in de Haarlemse binnenstad die te maken hebben (gehad) met rechtspraak. Tijdens de wandeling vertelt de gids over de rechtspraak van vroeger en die van nu. Zo komen bijvoorbeeld de straffen aan bod die in de middeleeuwen konden worden opgelegd en de...
HAARLEM Maandag 7 oktober starten de werkzaamheden aan de ventweg Amsterdamsevaart. Het asfalt wordt vernieuwd en er wordt heringericht. Dura Vermeer voert het werk in opdracht van de gemeente Haarlem uit.
HAARLEM Voor de bewoners van woonzorgcentrum Nieuw Delftweide was het begin deze week feest: vrijwilligers van geneesmiddelenbedrijf MSD uit Haarlem organiseerden diverse activiteiten op de locatie in een zogenaamd 'Belevingslint'.
HAARLEM De gemeenteraad heeft donderdag opnieuw gestemd over wijzigingen over de plaatselijke regelgeving met betrekking tot prostitutie. De minimumleeftijd gaat omhoog naar 21 jaar.
HAARLEM Jan Gerritsen (65) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Jos Wienen reikte hem woensdag 18 september de bijbehorende versierselen uit in het kantoor van Gerritsen Industrie BV.
HEEMSTEDE Fred Teeven is maandag 23 september speciale gast bij de College Tour op de HBM in Heemstede. Eerder gingen Michiel Rog en Paul Rosenmöller hem voor. Van 8.30 tot 9.15 uur krijgen de HBM scholieren gelegenheid de voormalig politicus te ondervragen.