Brand

HAARLEM De politie heeft woensdagmiddag een 48-jarige Haarlemmer aangehouden als verdachte van (een poging tot) brandstichting.
Haarlem Een geparkeerde auto is woensdagnacht volledig verwoest door brand. Rond 03:15 uur werd het brandende voertuig in de Herculesstraat ontdekt. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het voertuig. Door de hitte zijn de ramen van twee woningen gebarsten. 
Advertorial
HAARLEM De nieuwe luxueuze ingerichte schoonheidssalon Beau Ten aan het Spaarne 10 heeft aan groot scala aan behandelingsmogelijkheden. Het varieert van de...
OVERVEEN In een woning aan de Zijlweg in Overveen is maandagavond brand ontstaan. Bij de brand kwam veel rook vrij. Er is opgeschaald naar Grote Brand omdat er veel eenheden nodig waren om de brand te blussen. De brand zou zijn begonnen in een koelcel. De brandhaard was lastig te vinden.
Haarlem Twee voertuigen die dinsdagnacht op de Marnixstraat geparkeerd stonden zijn zwaar beschadigd geraakt. Een bedrijfswagen is compleet uitgebrand, een personenauto raakte zwaar beschadigd aan de voorzijde. Rond 04:15 uur werd de brand ontdekt.
HAARLEM Tijdens oudejaarsnacht zijn er op de Richard Holkade twee geparkeerde auto's zwaar beschadigd geraakt door een brand.
Haarlem Een geparkeerde personenauto is maandagnacht zwaar beschadigd geraakt door brand. De brand in de Waddenstraat werd rond 23:35 uur ontdekt. Het interieur van de auto is verwoest door de brand. Ondanks inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte.
Haarlem Een personenauto die geparkeerd stond in de Jac. van Looystraat is maandagnacht uitgebrand. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaatsje bij voetbalclub DSK toen rond 00:30 uur de vlammen uit het voertuig sloegen. Een omwonende heeft een mogelijke dader zien rennen. De buurtbewoner meldde zich bij de agenten ter plaatse dat hij een...
Haarlem Bij een woning aan het van Zeggelenplein is maandagavond brand uitgebroken. Rond 20:45 uur werd de brandweer gealarmeerd, waarna vrijwel direct is opgeschaald naar Middelbrand. De brand is ontstaan op het balkon. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen van het balkon.
Haarlem Een scooter is vrijdagnacht uitgebrand onder de Schoterbrug. De brandweer werd om 00:30 uur gealarmeerd. Bij aankomst was de scooter al uitgebrand.