112

HAARLEM Een 29-jarige inwoner van Beverwijk is overleden aan de gevolgen van een schietincident in Haarlem. De man werd woensdagavond ernstig gewond aangetroffen op de Gedempte Voldersgracht. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij is daar in de nacht van woensdag op donderdag aan zijn verwondingen overleden. Een 21...
HAARLEM De politie heeft woensdagmiddag een 48-jarige Haarlemmer aangehouden als verdachte van (een poging tot) brandstichting.
Advertorial
HAARLEM De nieuwe luxueuze ingerichte schoonheidssalon Beau Ten aan het Spaarne 10 heeft aan groot scala aan behandelingsmogelijkheden. Het varieert van de...
HAARLEM Bij een schietpartij op de Gedempte Voldersgracht in Haarlem is woensdagavond een 29-jarige man uit Beverwijk gewond geraakt. De schietpartij is rond 21.00 uur gemeld. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 
HAARLEM (ANP) In een onderzoek naar de verboden pedofielenvereniging Martijn zijn vandaag twee mannen aangehouden. In Haarlem is een 75-jarige man opgepakt op verdenking van het bezit van kinderporno. In Hengelo is een 32-jarige man aangehouden vanwege voorbereidingshandelingen voor seksueel misbruik van kinderen, meldt het Openbaar Ministerie.
ZANDVOORT De politie heeft vanmiddag onderzoek gedaan naar een verdachte situatie op het Gasthuisplein. Er was sprake van dat er mogelijk een handgranaat op straat zou liggen en daarom was ook een Explosievenverkenner ingeschakeld. Uit onderzoek bleek echter dat er geen gevaar was. Het bleek om een stressbal te gaan, die abusievelijk voor een...
HAARLEM De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader van een straatroof die zaterdagmiddag plaatsvond bij winkelcentrum Schalkwijk.
HAARLEM De A9 richting Amstelveen vanuit Velsen is dicht na een ongeval met meerdere voertuigen bij Haarlem-Zuid. Of er mensen gewond zijn geraakt is niet bekend.
HAARLEM Een 18-jarige pizzakoerier is zaterdagavond slachtoffer geworden van een beroving. De jongeman werd rond 19.15 uur door twee personen op de Edward Jennerstraat aangevallen en beroofd van zijn portemonnee.
Haarlem Een geparkeerde auto is woensdagnacht volledig verwoest door brand. Rond 03:15 uur werd het brandende voertuig in de Herculesstraat ontdekt. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het voertuig. Door de hitte zijn de ramen van twee woningen gebarsten.