112

Zandvoort In de Keesomstraat is zondagnacht geschoten. Rond 01.15 uur hoorden meerdere getuigen schoten. In de nabijheid van de flat en op de parkeerplaats zijn meerdere kogelhulzen teruggevonden. Ook zijn meerdere auto's geraakt.
Haarlem Een fietser is woensdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Oudeweg. Rond 22:30 uur kwam de man met zijn elektrische fiets hard in botsing met een automobilist. Het slachtoffer is gestabiliseerd in een vacuümmatras en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 
Advertorial
HAARLEM In en bovenop de Haarlemse KoepelKathedraal voltrekt zich een klein wonder. Buiten de kern van onze toeristische binnenstad is het namelijk gelukt...
HAARLEM Een 9-jarig meisje op de fiets is maandagavond aangereden door een automobilist, die zich daarna direct uit de voeten maakte. De aanrijding vond omstreeks 16.37 uur plaats op het Staten Bolwerk, ter hoogte van de Kinderhuissingel.
HAARLEM Twee minderjarige verdachten uit Haarlem zijn zondagavond om 18.50 uur aangehouden voor een gewelddadige straatroof op het Tennispad eerder die avond.
HAARLEM Een 30-jarige Haarlemmer is vrijdagavond het slachtoffer geworden van een straatroof op de Prins Bernhardlaan in zijn woonplaats. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.
Haarlem Een fietsster is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Spaarndamseweg. Even voor middernacht werd de vrouw op de fiets aangereden door een afslaande automobilist. De fietsster kwam met een harde klap op de auto terecht.
HAARLEM De politie heeft donderdagavond 10 oktober tijdens een controle op verlichting langs de Schoterweg in Haarlem tachtig bekeuringen uitgeschreven. Dat gebeurde tussen 19.15 en 21.30 uur. 
HAARLEM De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een vermeende voertuigbrand op het Stationsplein. Omstreeks 22.45 uur werd de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek het te gaan om een bus waarbij rookvorming was ontstaan. 
HAARLEM Donderdagmiddag heeft er een uitslaande brand gewoed in een woning aan het Diaconessenplein in Haarlem. Er is nog niemand in de woning aangetroffen, maar toch wordt er niet uitgesloten dat er mogelijke slachtoffers zijn. De brand werd ontdekt door de buren.