112

Haarlem Bij een woning aan het van Zeggelenplein is maandagavond brand uitgebroken. Rond 20:45 uur werd de brandweer gealarmeerd, waarna vrijwel direct is opgeschaald naar Middelbrand. De brand is ontstaan op het balkon. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen van het balkon.
Advertorial
HAARLEM De nieuwe luxueuze ingerichte schoonheidssalon Beau Ten aan het Spaarne 10 heeft aan groot scala aan behandelingsmogelijkheden. Het varieert van de...
HAARLEM De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een beroving die zaterdagavond plaatsvond op een maaltijdbezorger.
HAARLEM Mede door de inzet van politiehond Jari konden vanochtend twee mannen worden aangehouden die ervan worden verdacht in te hebben gebroken in een pand aan de Floris van Adrichemlaan in Haarlem. Het gaat om mannen van 25 en 33 jaar uit Den Haag en Amsterdam.
HAARLEM Een 39-jarige man uit Haarlem is op zaterdag 23 november omstreeks 17.20 uur mishandeld op het Weltevredenplein door drie jongens. Hij had hen aangesproken omdat zij vuurwerk afstaken. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.
BLOEMENDAAL  De politie heeft woensdagmiddag een 30-jarige Pool aangehouden die ervan verdacht wordt in te hebben willen breken in een woning aan de Vijverweg in Bloemendaal. Omdat de man bij zijn aanhouding de politie bleef bespugen, werden passende maatregelen genomen.
Haarlem Een vrouw is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de A. Hofmanweg in Haarlem. Rond 19:09 uur ging het fout ter hoogte van de Mollerusweg. De vrouw werd geschept door een bestelbusje en belandde hard op de voorruit. Meerdere hulpdiensten waaronder het traumateam uit Amsterdam kwamen ter plaatse.
Heemstede / Haarlem - Agenten hebben vanmiddag drie personen aangehouden in Haarlem, nadat die in Heemstede op de vlucht waren geslagen in hun auto. Via Burgernet wordt opgeroepen om nog uit te kijken naar één verdachte: een vrouw met een zwarte bontmuts.
HAARLEM De politie heeft dinsdagmiddag in Haarlem drie personen aangehouden nadat zij in Heemstede op de vlucht waren gegaan met hun auto. Voor de vierde persoon, een vrouw, is korte tijd een Burgernet-melding uitgegaan. De politie is nog naar haar op zoek, onder andere met een helikopter.