112

Haarlem Een automobiliste is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Westelijke Randweg (N208). Rond 15:30 uur ging het fout ter hoogte van de Wagenweg. 
HAARLEM Een man is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een val in een horecagelegenheid aan de Riviervismarkt in het centrum. Onder andere een traumahelikopter is opgeroepen. 
Advertorial
Zelfs de grootste criticasters kunnen amper een zwakke plek noemen van de Nintendo Switch, de portable console die wat betreft populariteit de PS3 en de Xbox al lang en...
HAARLEM De NS heeft extra veiligheidsmaatregelen getroffen op station Haarlem. Hier waren maandagavond twee brandstichtingen in stilstaande treinen. 
HAARLEM Een 15-jarige maaltijdbezorger is maandagavond slachtoffer geworden van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.
Advertorial
Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het...
Haarlem In de trein van Amsterdam naar Zandvoort is maandagavond brand gesticht. De brandweer werd rond 21:30 uur gealarmeerd. Medewerkers van de NS hebben de brand in een coupé geblust met een poederblusser.
HAARLEM Een motorrijder is maandagmiddag lichtgewond geraakt nadat hij onderuit was gegaan in Haarlem. Even voor drie uur wilde een bestelbus afslaan waarna de motorrijder in de remmen moest, hierbij ging de man onderuit en gleed door.
Advertorial
Het leven kan soms heel veel stress en hectiek met zich meebrengen. Werk, kinderen, sporten en een sociaal leven kunnen ervoor zorgen dat je in tijden al geen moment voor...
BLOEMENDAAL Voormalig GroenLinks raadslid Tilly van der Burgt van de gemeente Groenendaal is vrijdag overleden na de gevolgen van een brand in haar woning aan de Brederolaan in Bloemendaal. 
HAARLEM De recherche in Haarlem is op zoek naar getuigen van een mishandeling aan het Brouwersplein. Een 80-jarige vrouw is hierbij mishandeld. Zondag 11 augustus tussen 12:30 en 13:15 uur liet de 80-jarige vrouw haar hond uit in de omgeving van het Brouwersplein. Rond dit tijdstip liep hier ook een vrouw met een driepotige Turkse Herder. De...
ZANDVOORT  De aanhouding van een 19-jarige Amsterdammer was vrijdagmiddag rond 17.45 uur voor de politie in Zandvoort een koud kunstje. Agenten in burger zagen op de Poststraat hoe de man door vier winkelmedewerkers werd achtervolgd.