112

HAARLEM De politie heeft vrijdagavond twee mannen van 19 jaar uit Alkmaar op heterdaad betrapt toen zij een scooter probeerden te stelen vanaf de Herensingel.
HAARLEM Een scooterrijder is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Spaarnwouderstraat. Een scooterrijder en fietser kwamen in botsing. 20:00 uur ging het fout. Meerdere hulpdiensten waaronder het traumateam kwamen ter plaatse. 
Advertorial
HAARLEM De nieuwe luxueuze ingerichte schoonheidssalon Beau Ten aan het Spaarne 10 heeft aan groot scala aan behandelingsmogelijkheden. Het varieert van de...
HAARLEM Een motorrijdster is vrijdagmiddag te water geraakt langs de Zuid Schalkwijkerweg. Even na 14:00 uur ging het fout. De motorrijder gaf in de bocht te veel gas en schoot tegen een openstaand hek op een oprijlaan.
Haarlem Bij een conflict in een flat aan de Laan van Angers is een man gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De politie kreeg rond 18:00 uur een melding dat er een conflict had plaatsgevonden. 
[ALKMAAR  De politie van Alkmaar ontving gisteren rond 18.00 uur een melding van vermoedelijk een conflict bij een opvanghuis aan de Tesselschadestraat. Hierbij hebben meerdere getuigen luide knallen gehoord en ook zou een man rennend met een mes in zijn hand zijn gezien. Een 20-jarige man uit Haarlem werd aangehouden.
HAARLEM De politie heeft woensdagavond twee jongens net een gestolen scooter aangehouden. Zij hadden aangegeven dat ze een scooter wilden kopen van een 18-jarige inwoner uit Haarlem, en hadden met hem afgesproken op de Erasmuslaan. Daar werd de verkoper bedreigd met een vuurwapen en de jongens namen hem de scooter af.
Overveen In oude vervallen stallen langs de Duinlustweg heeft woensdagmiddag een brandje gewoed. Rond 14:00 uur werd de brand gemeld door passanten. 
HAARLEM De politie heeft gistermiddag een 38-jarige man uit Haarlem en een 35-jarige vrouw uit Hoofddorp aangehouden omdat zij reden in een auto die op 15 maart als gestolen werd opgegeven. Agenten kwamen de auto op het spoor door een zogenaamde ANPR-hit (Automatic Number Plate Registration).