• Conny Bos: - Iedere vrouw verdient een mooie set lingerie - .

  Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo
 • Ellen Toledo

''Iedere vrouw verdient een mooie set lingerie"

HEEMSTEDE Voor heren die op zoek zijn naar een mooi en passend cadeau voor de feestdagen om hun vrouw, vriendin of partner te verrassen, organiseert Lincherie Heemstede een inspirerende shopping avond.

Ellen Toledo

Donderdag 12 december van 17.00 tot 21.00 uur staan de stylistes van Lincherie klaar in de boetiek om een deskundig advies te geven in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. Conny Bos is al ruim 13 jaar werkzaam in de lingerie. Sinds 2013 is zij Storemanager van Lincherie op de Binnenweg in Heemstede. Bij binnenkomst in de winkel valt meteen de schitterende collectie van unieke setjes en luxe lingerie op van lingeriemerken zoals Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo, Marie Jo L'Aventure, Andres Sarda, Aubade.

Samen met haar gepassioneerde Lingerie Stylistes Marjon van Rooden, Miranda Frensen, Larissa Peek en Cora Hermans, staat Conny garant voor een unieke shopping experience. Conny: "Wat wij heel belangrijk vinden is dat we de klant altijd met een glimlach tegemoet treden en ervoor zorgen dat ze met een gelukkig gevoel de winkel uit gaan. We zijn heel passievol en servicegericht en willen nét dat stapje meer geven".

In ruime en comfortabele paskamers kunnen klanten een Lincherie Styling Sessie krijgen waarin de juiste maat, het perfecte model, de stijl en kleur wordt bepaald. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een 3D passpiegel die op 140 punten de borst meet. "Via een tablet voert de styliste de gegevens in en na enige seconden wordt de juiste maat bepaald", vertelt Conny. "Dat is een geweldig systeem waar we heel trots op zijn". Miranda vult aan: "Er kan ook online een afspraak gemaakt worden voor een Styling Sessie. Dan kunnen we een hele sessie doen met modellen en kleuren en dit eventueel uitbreiden naar badkleding of nachtkleding".

Behalve lingerie heeft Lincherie ook bad- en nachtkleding in het assortiment. Conny: "Wij staan echt bekend om het merk Hanro. Een Zwitsers merk wat al 133 jaar bestaat en waarvoor mensen speciaal naar ons toekomen. Daarnaast hebben we Cyell, een Fries merk voor nachtgoed en het merk Maryan Mehlhorn voor badkleding". Behalve vrouwen komen mannen ook graag bij Lincherie. "Ik ben soms verbaasd hoe feilloos mannen de BH maat voor hun vrouw weten te vinden. Ze komen echt heel doelgericht binnen, dat is in de loop der tijd wel veranderd", vertelt Miranda.

Conny is ontzettend blij met haar team van Lingerie Stylisten. "We zijn allemaal gepassioneerd en hebben het fijn met elkaar. Onze opzet is dat we de klant wíllen en kúnnen helpen. Marjon: "Ik werk hier met heel veel plezier, het is gewoon leuk als mensen blij de winkel uit gaan en je echt iets voor ze hebt kunnen betekenen". Voor mannen die echt goed beslagen ten ijs willen komen om hun geliefde te verrassen met de feestdagen, adviseert Conny het Franse merk Aubade. "Aubade is de verleiding ten top", aldus Conny.

Lincherie, Binnenweg 123, Heemstede, tel. 023-5292480.

www.lincherie.nl