Welkom bij tafeltennisvereniging Oranje Zwart!

16-01-2020, 11:13 | Lezersnieuws | Nel

ORANJE ZWART, misschien wel de gezelligste tafeltennisvereniging van Nederland, heeft nog plaats voor nieuwe leden. Misschien had u als voornemen in het jaar 2020 meer te gaan bewegen en is dat er nog niet van gekomen. Dan is tafeltennissen misschien iets om te gaan proberen. Mogelijk heeft u gelezen over het toernooi ”De beste pingponger van Haarlem” of hier wellicht zelf aan meegedaan. Of u nu geoefend bent of niet, u bent bij ons van harte welkom. De eerste weken zijn gratis zodat u voordat u besluit lid te worden kunt bekijken of het u wat lijkt. Een batje hebben wij voor u.

 

We spelen vooral voor ons plezier, naast sportief bewegen vinden we gezelligheid dan ook belangrijk. Wij hebben geen jeugdleden, maar toch bestaan we al sinds 1934! Oranje Zwart behoort daarmee tot één van de langst bestaande tafeltennisverenigingen van Nederland.

 

Op de dinsdagavond, onze clubavond, bent u vanaf 20.00 uur van harte welkom in de gymnastiekzaal Johan de Meesterstraat t/o flat nr 25 in Haarlem-Noord (wijk Sinnevelt). Competitie spelen we thuis op de vrijdagavond.

 

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met onze secretaris Frank Hesp, telefoon 023-5380213 of kijken op onze website:   www.oranje-zwart.net