• Afvallen met Cure4life in Haarlem of Heemstede

    Cure4life

Afvallen met begeleiding ... Cure4life is terug in Haarlem

21-01-2020, 16:19 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Vraag je jezelf ook weleens af waarom het maar niet lukt om af te vallen en hoe het komt dat de kilo’s er na een dieetpoging wel aan lijken te vliegen? Waarom is minder eten en/of meer bewegen niet altijd de oplossing? “Het antwoord op deze vragen verrast je misschien. De oorzaak van overgewicht heeft in veel gevallen te maken met de werking van hormonen”, aldus Lisa Suurland, consulent bij Cure4Life in Haarlem/Heemstede.

Hormonen bepalen je eetlust, de snelheid waarmee je vet verbrandt en je behoefte aan beweging. De oorzaak van een hormonale disbalans is vaak het gevolg van ongezonde voedingsgewoonten, stress, menopauze of bepaalde medicijnen. Er zijn veel hormonen die een rol spelen bij overgewicht, met name het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze drie hormonen uit balans zijn, ontstaat er een stofwisselingsprobleem. Hierdoor wordt voedsel niet omgezet in energie, maar in lichaamsvet. Daarbij wordt het verlangen naar ongezond voedsel juist groter en kan je in een negatieve spiraal belanden.

Streef je naar een blijvend gezond gewicht? Dan zul je eerst je hormonen in balans moeten brengen om het lichaam de kans te geven om op een gezonde en natuurlijke manier af te vallen. Daarop is het Cure4life programma gericht. Tegelijkertijd maak je je een gezonde leefstijl eigen.

Het persoonlijke voedingsprogramma is volledig afgestemd op het individuele profiel van jou als client. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het medisch team van Cure4Life een persoonlijk voedingsprogramma samen. De kracht zit in de hoeveelheden en combinaties die worden voorgeschreven. Hierdoor kan het lichaam zich beter ontdoen van afvalstoffen, wordt een gezond gewicht bereikt en kunnen gezondheidsklachten aanzienlijk verminderen.

Tijdens het hele traject word je begeleid door je persoonlijke coach, die je mentaal ondersteunt en leert hoe je daarna op gewicht kunt blijven met een voor jou haalbare leefstijl.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend intakeconsult, waarbij je te horen krijgt hoehet Cure4Life programma werkt en je al je vragen kunt stellen. Pas dan bepaal je of het Cure4Life programma bij je past.

Kijk op www.cure4life.eu. Of bel met Cure4life consulent Lisa Suurland op 06-81731282. Zij werkt op locaties in Haarlem (A. Hofmanweg 5a) en Heemstede (Cruquiusweg 1).

Lisa Suurland is aangesloten bij de beroepsvereniging. Haar consulten worden vaak vergoed uit de aanvullende verzekering.