• Rachel Swaab, eigenariesse

    Rachel

Op 1 februari opent de eerste Happy Crafts winkel in Haarlem

24-01-2020, 17:48 | Lezersnieuws | Fred

In één van de gouden straatjes in Haarlem op Schagchelstraat 39 opent zaterdag 1 februari de eerste Happy Crafts winkel. Mede-eigenaar Rachel Swaab (27) opent om 11.00 uur samen met niemand minder dan DenDennis, Nederlands bekendste mannelijke haker, officieel de deuren en geeft daarmee het startsein voor een dag vol feestelijkheden, creatieve inspiratie en openingsaanbiedingen. Dendennis en anderen geven de hele dag demo’s.

 

Happy Crafts: wat je zelf maakt is mooier

Happy Crafts, het zusje van de online winkel Handwerk.nl, richt zich op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken. In onze winkel in Haarlem (en binnenkort ook in Zwolle) vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen. Van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus. 

 

Handwerken is voor iedereen

Heb je zin om binnenkort met een nieuw project te starten? Dan kun je langs in de winkel voor persoonlijk advies. We hebben handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat je eenvoudig kunt beginnen met handwerken, of je nou een gevorderde handwerker bent of voor het eerst een naald oppakt. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor alle materialen die je voor je project nodig hebt; een groot en kleurrijk assortiment garens en accessoires kleurt onze inrichting.

 

Inspirerende workshops

Regelmatig organiseert Happy Crafts in de winkel interactieve workshops en meet-and-greets met bekende mensen uit de handwerkwereld zoals blog(st)ers en auteurs. Tijdens deze evenementen leer je nieuwe technieken en worden  tips & tricks uitgewisseld. De bijeenkomsten zijn een gezellig samenzijn met andere enthousiastelingen die graag handwerken. 

 

Over Happy Crafts

Happy Crafts is de nieuwste aanwinst van online retailorganisatie Handwerk.nl, een van de grootste online handwerkwinkels. Vernieuwing en beleving is erg belangrijk bij Handwerk.nl. In 2019 ontstond er een nieuwe behoefte, het delen van de passie voor handwerken. Online is het lastig om bepaalde technieken uit te leggen of om een eindresultaat te presenteren. Dat wil je soms zien en voelen. De combinatie van ontmoeten, een beleving creëren en inspireren. Vanuit die gedachte is er een nieuw idee ontstaan: de combinatie van fysieke winkels, online en events. Zodat klanten altijd kunnen kiezen: online bestellen, langsgaan in een winkel of elkaar ontmoeten op een event. Happy Crafts is geboren.