• Jo Ann Edelenbos finalist Ouderen Songfestival 2019

    Willemijn Ploem

jo-ann edelenbos uit haarlem in grande finale ouderen songfestival 2019

04-11-2019, 21:27 | Lezersnieuws | Ouderen

Jo-Ann Edelenbos uit Haarlem deed vier geleden al eens mee met het Ouderen Songfestival, het landelijke festival voor zangliefhebbers van 55 en ouder. Ze moest toen, terwijl ze in de halve finale stond, door omstandigheden afhaken. Dit jaar heeft ze de felbegeerde plaats in de Grande Finale inmiddels al bemachtigd. Zowel in de voorronde als in de prefinale die op 27 oktober plaatsvond in Aan de Slinger in Houten overtuigde ze de jury met haar interpretatie van At Last.

‘Voor het lied heb ik gekozen, omdat het vertolkt dat ik eindelijk mijn man voor het leven heb gevonden. Daarom At Last’, aldus Edelenbos.

Op zaterdagmiddag 7 december mag Edelenbos At Last nogmaals vertolken. Op het podium van het DeLaMar Theater doet ze net als 15 andere finalisten een gooi naar de vakjuryprijs. Alle finalisten worden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk. De presentatie van de Grande Finale van de 28 editie van het Ouderen Songfestival is in handen van Dolly Bellefleur.

Toegangskaarten en informatie 0900 - 10 10 202 | www.ouderensongfestival.nl