• Stella opent E-bike Testcenter in Haarlem

    Jaap Timmer / Stella Fietsen

Stella opent E-bike Testcenter in Haarlem

22-02-2018, 14:50 | Lezersnieuws | Redactie

E-bikespecialist Stella opent per 22 februari een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Haarlem. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan de Rijksstraatweg 151, zowel grenzend aan de Rijksweg als aan het Julianapark. ''Dit centraal gelegen pand in Haarlem is precies waar wij naar op zoek waren. Makkelijk bereikbaar voor onze klanten en aan een doorgaande weg'', vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Officiële feestelijke opening

Het nieuwe E-bike Testcenter gaat op 22 februari open, maar wordt op 24 februari officieel geopend. Stella pakt uit, want op 24 februari wordt er een gratis e-bike weggegeven en van 22 t/m 24 februari ontvangt iedere bezoeker een goodiebag en appeltaart. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 24 februari 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Haarlem. Na 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Netwerk aan E-bike Testcenters blijft maar groeien

Stella blijft maar groeien en het E-bike Testcenter in Haarlem is niet de enige uitbreiding. Het e-bikemerk opent per 22 februari in totaal 14 extra E-bike Testcenters. Met dit aantal nieuwe 14 vestigingen komt Stella in totaal op 31 E-bike Testcenters in Nederland en 3 in Duitsland. Met een landelijke dekking aan vestigingen zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ''Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen'', aldus Makaske.

Gratis Stella e-bikes testen in Haarlem

Het nieuwe E-bike Testcenter in Haarlem heeft een commerciële ruimte van ruim 215 m2 en voldoende gratis parkeerplaatsen. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bike service.