• Vocaal ensemble Puisque tout Passe

    PtP

PUISQUE TOUT PASSE ZOEKT PROJECTZANGERS VOOR JUBILEUMCONCERT 2018 - KURT WEILL IN EUROPA EN AMERIKA

08-11-2017, 12:10 | Lezersnieuws | Suzan Tromp

'VAN HOGE VLUCHTEN EN DIEPE DALEN'

In 2018 bestaan we 25 jaar. We hebben inmiddels een eigen plek in de Haarlemse Korenwereld verworven en 'zijn niet bang om buiten de gebaande paden te gaan', aldus het Haarlems Dagblad van 27 februari 2017. En zo is het. Met het jubileumprogramma leggen wij de verbinding met de Haarlems Toneel-productie 'En op de dansvloer groeide gras' uit 1993, met muziek van Hanns Eisler en Kurt Weill. Uit deze productie is Puisque tout Passe ontstaan. We voeren twee zogenaamde 'Lehrstücken' uit: Der Lindberghflug en Down in the Valley, met medewerking van het Noordhollands Jeugdorkest en solisten en onder leiding van onze dirigent René Nieuwint. De concerten zijn op 7 en 8 april in de Lichtfabriek.

Ons koor bestaat uit 25 leden; we zoeken voor iedere stemgroep 3-4 projectleden. Het repetitieschema vind je op onze website www.puisquetoutpasse.nl.

Ben je een ervaren koorzanger, kun je zelfstandig muziek instuderen, en wil je samen met ons het jubileum vieren en meezingen? Meld je dan z.s.m. aan bij René Nieuwint: info@nieuwint.nl, tel. 06-20407413.

PUISQUE TOUT PASSE: BIJNA 25 JAAR NÉT EVEN ANDERS!