• Demonstratie op Awareness Day in Helmond

    Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland

Kennismaking met tai chi

24-12-2018, 15:33 | Lezersnieuws | Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland

Benieuwd wat tai chi is en hoe het kan helpen? Iedereen is welkom voor een kennismaking en een gratis  proefles bij de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland in Haarlem, Rijksstraatweg 116.

Op zaterdag 5 januari is er Open Huis van 10.00-12.00 uur. De week erna starten er nieuwe beginnersklassen.

Tijdens de lessen wordt kennisgemaakt met de choreografie van de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De eerste les is een gratis proefles. Later instromen is mogelijk.

Tai chi werkt rustgevend en is goed voor circulatie, balans, houding, kracht en flexibiliteit. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Leden zijn welkom in alle klassen van de vereniging, zowel in Nederland als in 25 andere landen, zonder bijkomende kosten.

Het taoïsme benadrukt spirituele ontwikkeling door het cultiveren van lichaam en geest, met als uiteindelijk doel in harmonie te komen met jezelf en met de wereld.  De grondbeginselen van de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland zijn een afspiegeling van de taoïstische tradities waarin vrijwilligerswerk en anderen helpen belangrijk zijn.

Meer info: www.taoist.nl of bel 0492-769032