• Kunstenaar Hans Bossmann samen met gastheer Harko Schmidt aan het werk

    Ellis Middelhuis

Het Odensehuis Haarlem zoekt vrijwilligers

30-05-2018, 16:20 | Lezersnieuws | Odensehuis

Het Odensehuis Haarlem is een Inloophuis voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers. Het Odensehuis Haarlem is er ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in dementie en graag iets willen betekenen voor de bezoekers.

Wij bieden wekelijks een mooi programma aan. Zo kunt u op maandagochtend een Yogales volgen, op maandagmiddag deelnemen aan een lotgenotengroep voor mantelzorgers . Op maandagmiddag  is er tevens een lotgenotengroep voor mensen met dementie.  Het Odensehuis is ook op woensdag open. Op woensdagochtend is er bewegen op muziek en op woensdagmiddag een creatief atelier. U kunt vrijblijvend binnen komen lopen om kennis te maken met onze activiteiten.  Daarnaast is er op de dagen dat het Odensehuis Haarlem geopend is, een open inloop. Koffie en thee staan klaar en er kan mee geluncht worden. Bij ons is het motto u bent altijd op tijd en niks moet alles mag.

Om dit mogelijk te maken zoeken wij nog vrijwilligers. Vrijwilligers als gastvrouw of gastheer of om te assisteren bij een van de activiteiten. Het Odensehuis Haarlem is gevestigd in het Da Vincicentrum , Leonardo da Vinciplein 73, 2037 RR Haarlem.

Bent u geïnteresseerd kom langs op maandag en woensdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur of neem contact op met de coördinator Ellis Middelhuis. U kunt haar bereiken op e.middelhuis@odensehuishaarlem.nl of 06-30208824.