• Voorlezen tijdens het Nationale Voorleesontbijt

    Kinderopvang Haarlem

Het Nationale Voorleesontbijt ook bij Kinderopvang Haarlem

23-01-2019, 11:57 | Lezersnieuws | Kinderopvang

Vanmorgen was de start van de Nationale Voorleesdagen met het Nationale Voorleesontbijt. Talloze bekende én onbekende Nederlanders lazen voor aan peuters en kleuters om zo het voorlezen, aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te stimuleren. Ook bij Kinderopvang Haarlem werd er flink voorgelezen op de locaties. Daarbij kregen ze hulp van Wethouder Merijn Snoek, twee stoere politieagenten en vele opa’s en oma’s.

Wethouder Financien, Sport en Openbare Ruimte bij Gemeente Haarlem, Merijn Snoek las de kinderen bij kinderdagverblijf Baboe voor uit het prentenboek van jaar 2019 "Een huis voor Harry". De kinderen luisterden aandachtig en waren blij dat Harry zijn huis weer had gevonden. De kinderen bij Kinderdagverblijf Pipoka en Pepijn hingen aan de lippen van Politieagenten Arno de Jonge en Muriël Blankers. Zij maakten ook vooral indruk met hun uniform. Toch durfden de meeste kinderen de politieagenten na het lezen met een dikke knuffel te bedanken.

Komende week staan er nog meer activiteiten met het thema lezen op het programma bij veel locaties.

Over Kinderopvang Haarlem

Bij Kinderopvang Haarlem kan ieder kind zichzelf zijn. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar ontdekken de wereld om hen heen, maken plezier en ontwikkelen zich in een veilige omgeving. In de afgelopen 25 jaar is Kinderopvang Haarlem met 36 locaties uitgegroeid tot de grootste kinderopvang organisatie in Haarlem. De professionele pedagogisch medewerkers doen er dan ook iedere dag alles aan om elk kind op weg te helpen naar de beste versie van zichzelf.