Gratis multidisciplinaire gezondheidscheck van HoeGezondbenik.nu op zondag 27 januari, Telstar Stadion!

07-01-2019, 16:47 | Lezersnieuws | Sacha

We zijn verheugd mede te delen dat de volgende gratis check zal plaatsvinden op zondag 27 januari van 10.00 – 16.00  uur tijdens de jaarlijkse Gezondheidsbeurs Velsen. Naast de gratis gezondheidscheck is er ook advies en informatie over een gezonde leefstijl speciaal voor 40+ers.

Grote interesse voor gezondheidscheck

Nederlanders willen zeker over hun gezondheid nadenken. Dit bleek wel uit de vele inschrijvingen voor de afgelopen preventiepleinen.

Innovatief model

Deze gezondheidscheck is uniek vanwege de multidisciplinaire samenwerking, het gemak, de snelheid, het kosteloze en vrijblijvende aspect. Er worden op 1 dag screenings gedaan door verschillende medische disciplines. Denk bijvoorbeeld aan een ECG van het hart, een meting van de bloeddruk, een cholesterol check, en een onderzoek naar de oorzaak van de pijnklachten. De deelnemende zorgprofessionals zijn een cardioloog (Cardiologie Centrum IJmond), Dermatoloog (Dermicis), Orthopeed (AVE orthopedische Klinieken), Gehoorspecialist (Van Boxtel Gehoorwinkels), Psycholoog (Mentaal Beter) en de fysiotherapeuten uit de gemeente Velsen. Aan het einde van de screening ontvangt de deelnemer gratis een advies. Het is geen regulier consult, een eventueel behandeltraject zal altijd via de eigen huisarts verlopen. “Het is als het ware een APK voor je lichaam op het gebied van hart, huid, botten, spieren, houding en voeding. Eigenlijk is het vreemd dat we jaarlijks naar de tandarts gaan ter controle, en dat we onze auto een beurt geven, maar we controleren nooit ons eigen lichaam”

Inschrijven

De dag zal plaatsvinden van 10.00 – 16.00 uur in het Telstar Stadion, Minister van Houtenlaan 123, Velsen Zuid. U kunt zich inschrijven voor één of meerdere specialismen via de site www.hoegezondbenik.nu

Wij zullen tijdig uw tijd van afspraak doorgeven. Tevens zal er dan een vragenlijst gemaild worden zodat de specialist op de hoogte is van uw eventuele recent gemeten bloeddruk, ECG, Cholesterol en andere klachten.