• Groepsfoto van de eigenaar en wethouder Joyce Langenacker

    B. Altinok

Feestelijke opening Bumo Banden in de Waarderpolder

13-11-2017, 14:20 | Lezersnieuws | B. Altinok

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Na 5 jaar voorbereidingen en de bouw van het pand opende wethouder Joyce Langenacker (economie) officieel de bandenzaak, Bumo Banden aan de Oudeweg. Vanaf heden geopend en tot uw dienst in de Waarderpolder.

Deze nieuwe zaak richt zich voornamelijk op de autobanden verkoop, montage, balanceren en uitlijnen van de auto indien nodig. Ook voor autobanden opslag en reparaties kunt u hier terecht.

Vanaf 2012 is de eigenaar al bezig met de realisatie van zijn bandenzaak. Na alle gesprekken met verschillende afdelingen bij de gemeente kon eindelijk de bouw beginnen en is het nu zover dat de zaak is geopend. Dat het zo lang heeft geduurd had te maken met de eisen die werden gesteld aan het pand. Er moest 12 meter hoog gebouwd worden. Deze eis geldt nog steeds aan de Oudeweg.

De feestelijke opening trok veel aandacht en werd gerealiseerd door de wethouder Joyce Langenacker. De dakar auto van Tim Coronel stond voor de deur en trok veel bekijks. Vele passanten wilden even op de foto met deze bolide. Ook de echte Michelin pop (Bibendum) kreeg de nodige kiekjes van de bezoekers.

Bumo Banden wil de bewoners van Haarlem ten dienste zijn bij de verkoop van autobanden en eventueel advies daarbij. Banden oppompen hoeft men niet voor te betalen en is een gratis bandencheck mogelijk. Alle soorten merken autobanden zijn hier te verkrijgen tegen zeer schappelijke prijzen.

Het beste industrie terrein van Nederland heeft er weer een ondernemer bij die zich richt op voornamelijk autobanden en alles wat daarbij hoort. Een echte bandenservice die gaat voor het bereiken van optimale perfectie.