• Op de foto zijn de twee varianten gefilterd & ongefilterd van Swits te zien met de smaak kurkuma & salie.

    Wilfred van Iperen

Eindelijk een frisdrank die gezond weer lekker smaakt

04-06-2018, 14:46 | Lezersnieuws | Wilfred

Graag brengen wij de Haarlemse speciaal frisdrank SwitsSoda onder uw aandacht. Proef de verse salie in je frisdrank. Het danst en tintelt in je mond. Geniet van de heilzame kurkuma in het drankje. SwitsSoda. Hand gebrouwen in Nederland. Dorstlessend, met heel weinig suiker, maar vol met natuurlijke ingrediënten.

SwitsSoda is een origineel product van drie jonge Haarlemmers die een ruime ervaring in de horeca hebben opgebouwd. Eten en drinken is hun passie. Sander, Wilfred en Stefan vonden dat het hoogtijd werd voor iets nieuws in de frisdrankwereld. De tijd van suikerbommen is immers voorbij. Mensen willen gezonde verfrissingen. Sander is al geruime tijd bezig als hobbybrouwer. Zijn brouwerij stond dus klaar voor de vernieuwende frisdrank. Gezond en lekker gaan bijna nooit samen. Gezond is vaak afzien, doorbijten en zelden gezellig. SwitsSoda is op deze regel de gouden uitzondering. Het is een zalige dorstlesser, met heel weinig suiker. Feestelijk, lekker en gezond. Via social media werden sportieve testers gerekruteerd. Natuurlijk ging dat niet zonder vallen en opstaan. Het is immers nooit eenvoudig om iets smaakvols te maken. Uiteindelijk kwam echter de perfecte smaak naar voren. Naast de smaak van kurkuma met salie waarvan een gefilterd en ongefilterde versie bestaat, worden er ook andere smaken ontwikkeld. Zo zal er over twee weken een SwitsSoda met een chili en vlierbloesem smaak op de markt komen. In deze drank zit zelfs nog maar een kwart van de suiker die je in de reguliere frisdranken aantreft.

Swits is op dit moment bij de Bierkoning te verkrijgen. De Bierkoning verkoopt nu dus naast speciaal biertjes ook speciaal frisdrank. Op 2 juli ligt SwitsSoda bij Stater in de winkel. Daarnaast is er overleg met 2Food, Dorstlust, Hops Inside en natuurlijk Marqt om het in de schappen te leggen.

Geachte lezers. Switch eens naar een gezonde frisdrank. SwitsSoda. De frisdrank die zo gezond is, dat je je er lekkerbij voelt.