• Duo Lugo

    Pr kerstcircus haarlem

5000 bezoekers meer voor Kerstcircus Haarlem

06-01-2019, 17:21 | Lezersnieuws | Gera

HAARLEM – Kerstcircus Haarlem kijkt tevreden terug op het seizoen 2018/2019. Zeker omdat er 5000 bezoekers meer naar het circus kwamen in vergelijking met afgelopen jaar. Wellicht is dit te danken aan de nieuwe marketingstrategie van Kerstcircus Haarlem met een start in juni 2018. De online verkoop werd eveneens rond die tijd gelanceerd, vroeger dan ooit tevoren met tal van hele leuke voorverkoop aanbiedingen, in samenwerking met diverse partners zoals ANWB, Postgiroloterij, Ticketveiling en Social Deal, let volgend jaar al op vanaf de zomer, dan kun je je slag slaan!


Het circus realiseerde dit jaar nieuwe ideeën, zoals een leuke kinderboerderij bij de entree, met foodtrucks, en een hoop leuke attracties, allemaal ook gratis te bezoeken zonder dat je een circusticket hebt. Veel Haarlemmers brachten ons een bezoek.
Kerstcircus Haarlem en cultureel erfgoed
Twee middelbare scholen in Haarlem maakten op 21 december de generale repetities mee, het Haarlem College en het Sterrencollege, zodat de artiesten al voor de première konden aftasten welke acts goed overkwamen bij het publiek en wat er nog moest worden bijgestuurd. Dat heeft gezorgd voor veel enthousiasme onder de scholieren

Sociaal Circus
 Meerdere groepen mensen die normaal gesproken alleen mogen dromen van een circusticket, werden op ons verzoek naar gemeente Haarlem onthaald op een grandioze circusdag, te beginnen met een circusworkshop in het echte circus, gevolgd door tickets voor de voorstelling en als toetje nog eens een consumptie van de directie van het circus. Zij genoten met volle teugen van alles wat het circus te bieden had.


Komt het Zien!
Klapper op de vuurpijl van Kerstcircus Haarlem was wel de voorstelling met audiodescriptie. Nietsvermoedende bezoekers merkten er niets van, maar een groep van zo’n 25 blinden en slechtzienden genoten via hoofdtelefoons van hilarische blindentolken van de Stichting Komt het Zien! die de voorstelling heel treffend omschreven. 

Duo Lugo wint publieksprijs

Het Duo Lugo won met glans de publieksverkiezingen met hun laseract en light costumes. Een sprookjesachtig optreden en een van de hoogtepunten van het programma van Kerstcircus Haarlem. 


Vanaf 18 december komen er voorstellingen voor middelbare scholieren en op vrijdag 20 december is de premièrevoorstelling. Het Kerstcircus Haarlem 2019/2020 speelt tot en met 5 januari! Tot ziens!