• Diverse soorten zelfgebakken appeltaart

    Marriet Rosier
  • Enthousiaste leden van JCI Kennemerland tijdens de verkoop in 2017

    Marriet Rosier
  • Enthousiaste leden van JCI Kennemerland tijdens de verkoop in 2017

    Suzanne Kwantes

Zelfgebakken appeltaart voor 't goede doel

16-04-2018, 20:53 | Lezersnieuws | Marriet Rosier

Datum:

vrijdag 27 april 2018, 06:30 tot 15:15

Locatie:

Javalaan
Heemstede
Haarlem-Zuid

Zelfgebakken appeltaart voor het goede doel op de Heemsteedse Vrijmarkt

Vrijdag 27 april staat JCI Kennemerland van ?s morgens 6.30 uur tot circa 15.00 uur met haar traditionele Appeltaartactie in Heemstede op de vrijmarkt op de Javalaan. JCI Kennemerland bestaat dit jaar 60 jaar en deze ondernemende vereniging organiseert deze jaarlijkse actie nu al bijna 40 jaar m?t succes! Alle leden van JCI Kennemerland bakken zelf appeltaarten en verkopen deze op de vrijmarkt voor een goed doel dat jaarlijks wordt gekozen.

Vorig jaar heeft JCI Kennemerland met de inzameling een project voor basisscholen gefinancierd. De leden verzorgen gastlessen voor groep 4. Daar delen zij kennis over de circulaire economie en ontvangen de klassen instructie en materialen om zelf oesterzwammen te kweken met behulp van koffiedik. Dit jaar zamelen de leden van JCI Kennemerland geld in om bij te dragen aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen, een thema dat landelijk en lokaal veel aandacht krijgt. JCI Kennemerland organiseert een onvergetelijk uitje voor ouderen met het bedrag dat verdiend wordt met de verkoop van heerlijke verse taarten, koffie en thee.

Veel inwoners van Heemstede en trouwe bezoekers weten de kraam van JCI Kennemerland al jarenlang te vinden. JCI Kennemerland ontvangt u gastvrij en kijkt uit naar uw komst op koningsdag.