• Carmen de Haan

    Edoland

Verhaallezing: wie ben je nou eigenlijk?

01-01-2018, 21:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 4 februari 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Popellaan Bloemendaal 1, Haarlem
St.Raphael kerkje
Haarlem

Verhaallezing zondag 4 februari 2018

Wie ben jij nou eigenlijk?

Wat denk je écht? Als je niet de liefde in je leven hebt die je wilt; als je niet het geld hebt waar je graag over wilt beschikken; als je niet de gemoedsrust vindt waar je naar verlangt, wat voor overtuigingen koester je dan? Wellicht denk je nu dat ik niets van jouw leven begrijp, omdat je vindt dat er nu eenmaal minder florissante omstandigheden in je leven zijn waar je mee te maken hebt.

Prima als je dat vindt en ik zou het daarom helemaal fantastisch vinden als je de uitdaging wilt aannemen door een kijkje in jezelf nemen om te ontdekken dat je heimelijk jezelf saboteert door te denken dat je het niet verdient. Dat je niet goed genoeg bent, dat je niet belangrijk genoeg bent. En geloof me, je bent niet de enige die zichzelf onbewust saboteert. De meesten onder ons (ja, ook ik!) doen dit regelmatig in hun onschuld. Zoek maar op internet op eigenwaarde en je krijgt al gauw meer dan 70 miljoen webresultaten. Crisis in ons zelfbeeld! Èn een leuke uitdaging om op een speelse, bijzondere en ongewone manier dit tij te keren. Je verdient liefde, succes, gezondheid, overvloed en tevredenheid. Laat je verrassen!

St. Raphaëlkerkje, Popellaan 1, 2061 GS Bloemendaal.

Aanvang 14.00 uur. Einde 16.00 uur. Bijdrage € 9,00 inclusief koffie, thee, schrijfgerei. Reserveren niet nodig, je bent van harte welkom.