• Congres 'Bewust een Gezonde Leefstijl'

    Studenten Sportkunde

Sportkundestudenten Inholland organiseren gezondheidscongres op 23 januari in Haarlem

12-01-2018, 13:40 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 23 januari 2018, 12:00 tot 17:00

Locatie:

Bijdorplaan 15, Haarlem
Hogeschool Inholland Haarlem
Haarlem

Vierdejaarsstudenten Sportkunde organiseren op dinsdagmiddag 23 januari 2018 het congres 'Bewust een Gezonde Leefstijl' bij Hogeschool Inholland in Haarlem. (Aankomende) sportprofessionals en deskundigen zijn van harte welkom om inspirerende lezingen bij te wonen, interessante en actieve workshops te volgen en om hun netwerk uit te breiden.

Lezingen en workshops

De studenten stelden vanuit hun uitstroomprofiel Sport en Maatschappij een gevarieerd en interessant aanbod van lezingen en workshops samen. De thema's voeding, beweging, ontspanning, interprofessionele samenwerking en technologie in de sport staan centraal. Als sprekers staan onder andere Jetze Plat, handbiker én Paralympische Sporter van het Jaar 2017 en Olga Commandeur, oud-atlete en presentatrice van Nederland in Beweging, op het programma. Daarna kunnen er drie workshops van 45 minuten gevolgd worden, waaronder een workshop van Evert Heintz, auteur en gepassioneerd bergbeklimmer.

Het congres 'Bewust een Gezonde Leefstijl' vindt plaats van 12.00-17.00 uur op Hogeschool Inholland Haarlem, Bijdorplaan 15. Deelname is kosteloos. Aanmelden voor het congres kan via: www.congressportkunde.wordpress.com. Hier staat ook meer informatie over het programma.