• Daved Robert balanceert op kokertjes

    pr
  • Martin Tonev met zijn verlichte cyr act

    pr

Serious Request bij Kerstcircus Haarlem

11-10-2018, 09:13 | Lezersnieuws | Gera Leeuw

Datum:

vrijdag 21 december 2018, 00:00 tot zondag 6 januari 2019, 00:00

Locatie:

Reinaldapad 6
Kerstcircus Haarlem
Haarlem-Schalkwijk

Kerstcircus Haarlem is een van de eerste initiatiefnemers om de actie van Serious Request 2018 te ondersteunen. Zoals ieder jaar zijn de donaties bestemd voor het Rode Kruis. In plaats dat het bekende Glazen Huis in ??n stad wordt neergezet, worden de acties dit jaar overal in het land gevoerd, 3FM DJ?s bezoeken dan initiatiefnemers. Kerstcircus Haarlem zal deel uitmaken van een van de acties die gaat plaatsvinden voor Serious Request.

Het circus heeft als doel ?Reanimeren in Nederland? gekozen. Bij het kerstcircus wordt geld ingezameld voor reanimatiecursussen en het plaatsen van AED?s in Nederland. Kerstcircus Haarlem koos speciaal voor deze actie omdat een aanzienlijk deel van de bezoekers van dit circus een doelgroep zou kunnen zijn (grootouders met hun kleinkinderen). Naar verwachting zullen zij veel waardering hebben voor dit initiatief en hopelijk extra doneren. Op die manier verwacht het circus een zo hoog mogelijk bijdrage te kunnen leveren.

Collectebussen in elke voorstelling Vooral de premierevoorstelling van Kerstcircus Haarlem op 21 december zal in het teken staan van Serious Request. Een deel van de omzet van deze voorstelling wordt bestemd voor deze actie. Tevens wordt een beroep gedaan op de gulheid van de 1000 bezoekers op deze feestelijke avond. Tijdens de 28 andere voorstellingen in Haarlem zullen de collectebussen van het Rode Kruis uiteraard beschikbaar zijn voor Serious Request.

Spannende ontknoping

Tijdens de laatste voorstelling op 6 januari komt de spannende ontknoping, want dan wordt het eindbedrag bekend gemaakt. Streven is om minstens 2500 euro binnen te halen, maar natuurlijk hoopt het kerstcircus op het tienvoudige van die 2500 euro. Wie de actie wil ondersteunen kan vanaf nu al doneren, of een donatie geven tijdens een van de voorstellingen van Kerstcircus Haarlem. Neem een kijkje op de speciale actiepagina van Serious Request https://kominactie.npo3fm.nl/actie/circusvoorstelling-voor-serious-request