• Overgangscafé

    Marleen Sahetapy

Overgangscafé op 13 december

06-12-2017, 17:20 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 13 december 2017, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Begijnhof 20, Haarlem
HOF20
Haarlem

Wat is dat?

Een mogelijkheid voor vrouwen in de overgang om bij elkaar te komen. Om onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers te sparren, elkaar te supporten, maar zeker ook informatie uit te wisselen. Deze keer heb is naast Karina de Jong ook overgangsspecialiste Michelle van Iersel aanwezig. Aan deze twee vrouwen kun je deze avond ook jouw vragen stellen als je dat wilt.

Waarom?

Omdat veel vrouwen ploeteren gedurende de overgang. Omdat je je dan best alleen en zoekend kan voelen. Omdat we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en herkenning heel erg prettig is!

Maar wat gaan we dan doen?

We gaan lekker koffie en thee drinken met elkaar en uitwisselen met wie jij wilt uitwisselen. Dus gewoon kennis maken, andere vrouwen in de overgang ontmoeten. Halverwege zal Karina haar verhaal vertellen ter inspiratie dat de overgang je ook dingen brengt naast de opvliegers, enz.

Wanneer en waar?

De locatie is HOF20, Begijnhof 20 in Haarlem. We starten om 20.00 uur en om 21.30 uur sluiten we af. Kosten zijn slechts een bijdrage van 5,00 euro aan de zaalhuur.

Ben jij erbij?

Geef je dan op door een mail te sturen naar karina@kernenergie.me.