• IVN op infomarkt Vrijwilligers

    IVN

IVN op informatiemarkt Vrijwilligerwerk

18-06-2018, 15:51 | Lezersnieuws | Marc van Schie

Datum:

zondag 1 juli 2018, 12:00 tot 17:00

Locatie:

Grote markt
Gorinchem

Op zondag 1 juli staat de Grote Markt helemaal in het teken van de Informatiemarkt Vrijwilligerswerk. Deze markt is voor de vierde keer in samenwerking met de gemeente Haarlem. Op de markt informeren (vrijwilligers)organisaties bezoekers over vrijwilligerswerk. Ook IVN Zuid-Kennemerland is aanwezig met Werken in de natuur.

Wil jij iets terug doen voor de natuur? IVN Werken in de natuur kan jouw hulp goed gebruiken. Samen met andere vrijwilligers zet je je in voor een natuurlijker Zuid-Kennemerland. Maak kennis met IVN op de informatiemarkt. Samen werken aan natuur en landschap; ook voor toekomstige generaties!

IVN Zuid-Kennemerland laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond ?n belangrijk natuur is. Dat doen we met natuurwandelingen, cursussen en met werkdagen in de natuur. Maak kennis met IVN Werken in de natuur; kom op voor natuur en landschap in Zuid-Kennemerland!

Natuurliefhebbers die het leuk vinden om de natuur een handje te helpen kunnen hun hart ophalen! Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert van juli tot en met maart werkdagen/weekenden in bijzondere natuurgebieden in Zuid-Kennemerland. Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen! En de 1e werkdag van het seizoen vindt plaats zaterdag 7 juli in natuurgebied Middenduin in Overveen.