• V.l.n.r Donald Ropes (Inholland), Justin Stuy (Rabobank), Hans Stroomberg (Sociëteit Vereeniging) en Stephan Kooijman (gemeente Haarlem). Achter de tap Anton Bouman (Sociëteit Vereeniging, links) en Jaap Sluis (De Coalitie).

    Ramon Philippo

Innovatiecafé op 18 januari in Haarlem

07-01-2019, 16:21 | Lezersnieuws | Jaap Sluis

Datum:

vrijdag 18 januari 2019, 15:30 tot 18:00

Locatie:

Zijlweg 1
Sociëteit Vereeniging
Haarlem-Centrum

Vrijdag 18 januari 2019 wordt in Sociëteit Vereeniging te Haarlem voor de eerste keer Het Innovatiecafé gehouden. Dat is bedoeld voor ondernemers uit Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede en Velsen en omstreken die in hun bedrijf werk maken van innovatie. Op basis van interviews door ‘cafébaas’ Jaap Sluis wordt in beeld gebracht hoe zij dat doen en wat anderen daar van kunnen leren. Het gratis toegankelijke Innovatiecafé is een initiatief van de Rabobank Haarlem en Omstreken, gemeente Haarlem, Sociëteit Vereeniging, communicatieadviesbureau De Coalitie en Hogeschool Inholland. Ook ondernemende mensen zónder bedrijf zijn 18 januari van harte welkom.

De inloop is 18 januari vanaf 15.30 uur. De interviews door cafébaas Jaap Sluis worden in een pittig tempo van 16.00 tot 17.00 uur gehouden. Aansluitend wordt er nagepraat en geborreld. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden op https://www.societeitvereeniging.nl/agenda of via sluis@decoalitie.nl