• Van stress naar succes!

    Pixabay

Gratis workshop met ontbijt - BIEB STATION

16-10-2018, 14:35 | Lezersnieuws | Tammy Maduro

Datum:

donderdag 25 oktober 2018, 08:00 tot 09:00

Locatie:

Hagestraat 14
Haarlem
Haarlem-Centrum

Open Ochtend? in de Bibliotheek op het station Zet jezelf op ??n! Bungelen jouw eigen wensen altijd onderaan je to-do lijst? Ontdek in de workshop van Maureen Vogel en Tammy Maduro dat jezelf op 1 zetten niet ego?stisch is. Integendeel. Donderdag 25 oktober om 8:00 uur ben je welkom bij deze inspiratiesessie in de Bibliotheek op het station (middenperron, spoor 3/6). De toegang is gratis, maar reserveer in verband met het ontbijt een kaartje online via de link: https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/activiteiten/agenda/zet-jezelf-op-een.html

Druk en opgejaagd omdat je het moeilijk vindt om ?nee? te zeggen? Leer jezelf op 1 zetten! Wij leren je hoe je je in deze drukke maatschappij staande kunnen houden. Wij halen voor jezelf kiezen uit de taboesfeer.

Je leven staat vaak in het teken van zorgen voor een ander. Hoe zit het eigenlijk met zorgen voor jezelf? Maureen is coach en Tammy is medisch antropologe. Zij helpen je om zelf de touwtjes in handen te nemen. En weer de hoofdrolspeler te zijn in je eigen leven. Zo ben je weer die leuke, energieke en sexy persoon die je ?cht bent.

Tijdens de workshop dagen we je op een luchtige en humoristische manier uit om het roer om te gooien:

? We nemen een stuk theorie door en laten onder andere zien dat onze cultuur er voor zorgt dat voor jezelf kiezen lastig is. ? We bespreken dat we nooit drukker zijn geweest dan nu en leggen uit waarom drukte en stress als statussymbool ons hindert in het kiezen voor onszelf. ? We doen sketches om een spiegel voor te houden. ? We doen korte opdrachten en oefeningen.

OPEN OCHTEND Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ?Open Ochtend??. Inspiratiesessies waarbij je meer inzicht krijgt in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap.

Donderdag 25 oktober | 08:00 ? 09:00 uur | Gratis de Bibliotheek op het station, middenperron, spoor 3/6

Aanmelden via: https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/activiteiten/agenda/zet-jezelf-op-een.html