Christmas Fair in La Place/Dreefzicht

13-11-2017, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 26 november 2017, 10:30 tot 17:00

Locatie:

FONTEINLAAN 1, Haarlem
IN DE PRACHTIGE VILLA DREEFZICHT VAN LA PLACE
Haarlem

Op zondag 26 november 2017 van 10.30 - 17.00 uur vindt er wederom een unieke fair plaats in restaurant La Place Dreefzicht te Haarlem: de Christmas Fair!

Uniek vanwege het feit dat dit de eerste kerstfair is in zo'n unieke omgeving!

In de sfeervolle villa Dreefzicht staan een vijftal gepassioneerde dames. Zij staan regelmatig succesvol met hun mooiste waren op markten en fairs. Elke kraam heeft zijn eigen (kerst)sfeer: Brocante, Antiek, Vintage, zelfgemaakte items, waaronder kaarten en slingers. Kortom snuffelen tussen aantrekkelijk geprijsde spulletjes die het leven en huis rondom Kerst aangenaam en sfeervol maken.

Nieuw is ook onze Workshop waarvoor u zich kunt aanmelden voor het maken van unieke Kerstkaarten. Om 14.00 uur start deze workshop, welke een 1 uur duurt, onder begeleiding van een tweetal zeer creatieve dames. Kosten zijn € 12,50 inclusief een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij.

Onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk snuffelen en creatief bezig zijn, waarbij de toegang tot de fair gratis is en parkeren geen probleem!! ... en een heerlijk uitstapje is geboren!

Astrid, Thing, Elske, Mariëlla, Yvonne & La Place heten u van harte welkom!