Zakelijk lezersnieuws

Kennismaken met de kracht van de stem

Kracht van de stem

Een werelds feest op een doordeweekse dag bij woonzorglocatie Hildebrand 

Afgelopen dinsdag is woonzorglocatie Hildebrand, onderdeel van Domus Magnus, omgetoverd tot een werelds paradijs. Deze hele week staat de locatie in het teken van het thema ‘klederdrachten’. Tien medewerkers vertegenwoordigden ieder een land tijdens een folklore modeshow.

Bites en business netwerkdiner voor dames

Voor alle ondernemende dames in en om Haarlem,

Stella opent E-bike Testcenter in Haarlem

E-bikespecialist Stella opent per 22 februari een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Haarlem. Het Nunspeetse fietsenmerk opent aan de Rijksstraatweg 151, zowel grenzend aan de Rijksweg als aan het Julianapark. ''Dit centraal gelegen pand in Haarlem is precies waar wij naar op zoek waren.

Hartekamp Groep wordt partner van Smart Makers Education

Gisteren tekenden Marian Stet, lid raad van bestuur Hartekamp Groep, en namens Smart Makers Education Talitha van den Elst, lid College van Bestuur Nova College, een samenwerkingsovereenkomst in de 3D Makers Zone in Haarlem.

Nils Clement versterkt NoFoodWasted als nieuwe aandeelhouder

DEN BOSCH, 7 februari 2018 - In januari is NoFoodWasted uitgebreid met Nils Clement als nieuwe aandeelhouder. Clement is oprichter en mede-eigenaar van Euro-Caps, 's-werelds grootste producent van private label koffiecapsules, die compatible zijn met Nespresso en Dolce Gusto systemen.

Techport verwerft status Field Lab Smart Industry

Techport heeft de status van nationaal Field Lab Smart Industry verworven. De Dompelverzinklijn 3 van Tata Steel vormt de context voor de eerste activiteiten van het lab, waarbij de integratie van nieuwe technische toepassingen in de bestaande industrie centraal staat.

Gezamenlijke pandeigenaren investeren € 370.000 in Cronjéstraat

Pandeigenaren in de Generaal Cronjéstraat in Haarlem-Noord hebben eind 2017 gezamenlijk massaal 'ja' gezegd tegen grootschalige extra investeringen in de kilometerlange winkelstraat. Ze steken de komende vijf jaar ruim

Ik ben er even niet! Plug uit, rust uit en laad weer op

Iedereen wil minder tijd besteden aan turen naar een schermpje, maar hoe komen we ervan los? Met 'Ik ben er even niet, offline & unplugged' neem je zelf weer de regie in handen en kies jij zelf wanneer je beschikbaar bent.

Datacenter aanbieder EvoSwitch viert 10-jarige mijlpaal met metamorfose corporate merkidentiteit

EvoSwitch, een Nederlandse aanbieder van colocatie datacenters in Europa en de Verenigde Staten, met EvoSwitch OpenCloud als eigen cloud interconnectie platform, viert zijn 10-jarige bestaan met een zojuist afgeronde metamorfose voor de corporate merkidentiteit, de eerste in de geschiedenis van h