Zakelijk lezersnieuws

Prindustry Connect Event

Prindustry Connect Event 2018: Connecten met grafische specialisten, resellers, leveranciers en creatieven

Prindustry Connect Event 2018:Connecten met grafische specialisten, resellers, leveranciers en creatieven

Op donderdag 18 oktober 2018 is het Prindustry Connect Event. Twee keer eerder werd er een succesvolle netwerkdag georganiseerd onder de naam Marktplaatsdag.

Bouwkundestudenten Inholland Haarlem winnen Wim Beelen Innovatieprijs 2018

Donny Hoogendorp en Juriën Veenman, eerstejaarsstudenten Bouwkunde aan Hogeschool Inholland Haarlem, hebben woensdag 6 juni de Wim Beelen Innovatieprijs 2018 gewonnen. Deze prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt door Beelen Groep in samenwerking met Vastgoedjournaal.

Eindelijk een frisdrank die gezond weer lekker smaakt

Graag brengen wij de Haarlemse speciaal frisdrank SwitsSoda onder uw aandacht. Proef de verse salie in je frisdrank. Het danst en tintelt in je mond. Geniet van de heilzame kurkuma in het drankje. SwitsSoda. Hand gebrouwen in Nederland.

Gezonder en milieuvriendelijker wasgoed via je computer

 

Nieuws in het kort

Gezonder wasgoed via je computer?  

 

 

Wie                          

Haarlemse Prindustry verbindt Stad Antwerpen met digitaal platform

De Stad Antwerpen heeft als taak om de juiste communicatie op het juiste moment bij een doelgroep te krijgen. “Bij printcommunicatie kom je daarbij in een ingewikkeld proces terecht met inkoopwetten en productvariaties”, duidt Joris Heirbaut.

Mondial Baars Verhuizingen wint award in categorie ‘Vriendelijkste taxateur’

Mondial Baars Verhuizingen uit Haarlem heeft tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers een award in de categorie ‘Vriendelijkste taxateur’ gewonnen. De prijs is een mooi compliment voor het team van dit verhuisbedrijf.

Wilde Ganzen vliegen weer voor Stichting ElnuraIn 2018 vliegen de Wilde Ganzen weer voor Stichting Elnura. Het project is een

Stichting Elnura probeert een steentje bij te dragen aan de verbetering van de leefomstandigheden van hulpbehoevende ouderen en op straat levende kinderen in Kirgizië. De republiek Kirgizië in Centraal Azië is een voormalige Sovjetrepubliek, onafhankelijk sinds 1991.

VR-game helpt onderzoek naar lui oog

Haarlem – dfab VR heeft een VR-game gebouwd die een sleutelrol speelt in onderzoek van het Erasmus MC naar een mogelijk nieuwe behandeling voor een lui oog. Het is dfab VR gelukt een game te bouwen die het mogelijk maakt in de VR-bril de ogen van elkaar afzonderlijk in te stellen.

Kennismaken met de kracht van de stem

Kracht van de stem

Pagina's