Lezersnieuws

Bewonersgroep Haarlem bouwt tochtige oudbouw om totenergiezuinige pareltjes

HAARLEM - Eenentwintig huishoudens uit Haarlem-Oost zullen dit voorjaar hun karakteristieke jaren ’20 woningen ombouwen van tochtige oudbouw tot duurzame parels.

Actie Party groot succes!

Zaterdag 10 maart organiseerde de Actiepartij een campagne-festival met 8 aansprekende bands, eten, kunst en een barbier. Ruim 250 mensen - jong en oud - bezochten de avond in Jongerencentrum Flinty’s. Actiepartij liet hiermee zien dé kunst en cultuur partij te zijn.

Een werelds feest op een doordeweekse dag bij woonzorglocatie Hildebrand 

Afgelopen dinsdag is woonzorglocatie Hildebrand, onderdeel van Domus Magnus, omgetoverd tot een werelds paradijs. Deze hele week staat de locatie in het teken van het thema ‘klederdrachten’. Tien medewerkers vertegenwoordigden ieder een land tijdens een folklore modeshow.

Na dit seizoen zal EDO alleen op zaterdag nog met een eerste team actief zijn 

Haarlem, 15 maart 2018 - Met ingang van seizoen 2018-2019 heeft het bestuur van HFC EDO het voornemen om haar 1e zondagteam, spelend in de 1ste klasse West-1, terug te trekken uit de Zondagcompetitie.

Martin van Leuven nieuwe trainer van Alliance

Gisteren is Sv Alliance'22 tot een akkoord gekomen met Martin van Leuven als nieuwe hoofdtrainer voor de zondagselectie met ingang van seizoen 2018-2019. Hij wordt daarmee de opvolger van de vertrekkende hoofdtrainer Gidon Reinders Folmer.

PvdA wil fietspaden aan Vogelenzangseweg sterk verbeteren

De PvdA Noord-Holland en de PvdA Heemstede en Bloemendaal roepen de provincie op om het twee-richtingenfietspad langs de Vogelenzangseweg veiliger te maken. De weg gaat op de schop en dat is een uitgelezen kans om meteen het fietspad mee te nemen.

 

Bites en business netwerkdiner voor dames

Voor alle ondernemende dames in en om Haarlem,

Lopen naar de Grachtenloop

Ook meedoen met de Grachtenloop?

Kom bij musicalvereniging BOMS!

KOM BIJ BOMS!

Musicalgroep BOMS, de club die bekend staat om haar professionele aanpak, is op zoek naar nieuwe leden! Houd jij van musicals, theater, zingen, en dansen?

Dan is BOMS op zoek naar jou!

Pagina's