Lezersnieuws

Broodbankactie Bavo opent met bijzonder modespektakel

Haarlem - De broodbankactie in de Grote- of Sint Bavokerk op de Grote Markt in Haarlem start op zaterdag 2 december om 13.30 uur met een modespektakel. Modellen tonen nostalgische mode uit de 20e eeuw uit de collectie van de Haarlemse Joke van Dijk/Couturage.

Speel mee met een Orkest

Open Repetities

Speel mee met De Spaarnebazuin

Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb je zin in een nieuwe muzikale uitdaging bij een enthousiast orkest? Kom dan geheel vrijblijvend een avond meespelen op onze open repetitieavonden

PARKCAFÉ GROEN HEEFT HET LEKKERSTE BROODJE VAN NEDERLAND

Parkcafé groen, gevestigd op Park 20|20 in Hoofddorp, heeft het lekkerste lunchroom broodje van Nederland gewonnen. De jury was vooral te spreken over de combinatie van smaken, de huisgemaakte humus en het feit dat de groenten uit eigen kas komen.

Afval scheiden en zwerfvuil voorkomen, handen ineen voor actie Mooi Meerwijk

Woensdag 22 november is de actiedag Mooi Meerwijk die plaatsvindt in de Pa van der Steurstraat, Rudolf Steinerstraat, Rousseaustraat en het Meerwijkdeel van de Bernadottelaan.

Creatief Atelier rijker

Creatief atelier geopend

Psychiater Michiel Bosman: "Pak werkstress eerder aan"

Van 13 t/m 16 november, de Week van de Werkstress, wordt meer aandacht gevraagd voor stress op het werk. Dat is hard nodig vindt psychiater Michiel Bosman van Dokter Bosman in Haarlem: "Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en zorgt voor minder werkplezier en meer ziekteverzuim.

Publicatie 'Waan en willekeur'

Zaterdag 18 november verschijnt bij Uitgeverij Palmslag in Groningen de verhalenbundel 'Waan en willekeur' van J.T.B. Jansen.

Over het boek

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!Stadsschouwburg Haarlem, Haarlem

Woezel & Pip beleven op 10 december een spannend avontuur in Stadschouwburg Haarlem in Haarlem. Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos!

Ik ben er even niet! Plug uit, rust uit en laad weer op

Iedereen wil minder tijd besteden aan turen naar een schermpje, maar hoe komen we ervan los? Met 'Ik ben er even niet, offline & unplugged' neem je zelf weer de regie in handen en kies jij zelf wanneer je beschikbaar bent.

Repair Café Haarlem-West woensdag 29 november20.00-22.00 uur

Koffiezetapparaat kapot, snoer los, cd speler gaat niet open, stofzuiger doet het niet, scheurtje in een kledingstuk? Repareren kun je leren.

Vrije inloop voor iedereen die iets te repareren heeft en daar hulp bij wil hebben.

Pagina's