Lezersnieuws

N.O.G. ZOEKT LEDENstart van het nieuwe zangseizoen

Het N.O.G.Concertkoor uit Haarlem nodigt u uit om sfeer te proeven op haar

wekelijkse dinsdag repetitie van 20:00 uur - 22:00 uur in O.B.S de Molenwiek, Betuwelaan 2, Haarlem-Schalkwijk (Molenwijk).

We zijn opzoek naar alle soorten zangstemmen, leeftijd v.a. 16 jaar.

Gemengd Koor Zuid-West is op zoek naar nieuwe leden.

Gemengd Koor Zuid-West is een sociaal koor en bestaat dit jaar 20 jaar.Onder leiding van onze dirigente Henny Brouwer werken we naar een jubileumconcert toe wat in november zal plaatsvinden. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe leden om ons koor te versterken.

Tegenlicht meet Up: De Donuteconomie: ideaalbeeld of illusie?

Op maandagavond 22 januari 2018 vindt in de Pletterij de Tegenlicht Meet Up plaats onder de titel De Donuteconomie: ideaalbeeld of illusie? Aanleiding is de Tegenlicht uitzending van 27 november 2017 over het boek De Donuteconomie van Kate Raworth.

JazzX: Tommy Moustache 21 januari in de Pletterij

Zondagmiddag 21 januari staat het vernieuwende jazzkwartet Tommy Moustache op het podium van de Pletterij. De rauwe jazz van deze band heeft misschien nog het meeste weg van een schizofrene trip met jazz, funk en rockingrediënten.

Pletterijdebat op 24 januari: ZZP'ers, Lust of Last?

De debatreeks "De Toekomst van de Democratie" behandelt tot de gemeenteraadsverkiezingen Haarlemse onderwerpen. Op 24 januari is dat de Toekomst van de zzp'ers onder de titel zzp'ers, Lust of Last? Wat kan Haarlem voor de positie van deze mensen doen.

Water drinken: een kleine aanpassing met groot effect

De 'Drink Water' campagne van Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) is wellicht de bekendste in Haarlem. Met Druppie, de mascotte in de vorm van een waterdruppel, is het altijd een erg leuke binnenkomer op scholen. Zeker wanneer Druppie ook de waterbidons uitdeelt.

Sjoelen in Koinonia

Zaterdagavond 10 en 24 februari kunt u in sociëteit Koinonia, Doelstraat 52, Haarlem weer sjoelen, om half negen begint het spel met de schijven en de bakken, de sociëteit is vanaf acht uur open. Op 10 februari doen we dat in carnavalssfeer!

Opleiding Allround Wandel Trainer

Wilt u allang wandeltrainer worden en aarzelt u nog? Neem contact op met Jan Tonneman van de Sportwandelschool. De opleiding AWI gaat van start met een introductie op vrijdag 2 maart in Hoorn. De nieuwe opleiding Allround Wandel Trainer gaat een week later op vrijdag 9 maart van start.

Blue Monday bestaat niet, sombere gevoelens wel

De derde maandag van januari zou de meest depressieve dag van het jaar zijn en dankt daaraan zijn bijnaam: Blue Monday.

Repair Café op 16 januari in zorgcentrum Schalkweide

Op dinsdag, 16 januari is het volgende Repair Café van Meetingz!

Pagina's